Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Evergreen RCA 1,00 Audioquest Evergreen RCA 1,00 De Evergreen RCA kabels zijn een belangrijk onderdeel voor uw geluidsset. Deze audiokabel is volgens Audioquest een van de meest geavenceerde audio... 3900
Audioquest Red River XLR-kabel 0.75m Audioquest Red River XLR-kabel 0.75m De Red River is een analoge signaalkabel met uitstekende kwaliteit. Deze kabel heeft geleiders van PSC-koper van hoge kwaliteit, NDS-isolatie en st... 13400

Rotel RCD-1570 Zilver

Art.nr: Rotel RCD-1570 Zilver
Sinds 1982, toen de CD werd geïntroduceerd, is Rotel bezig met het verfijnen van de technologie om u buitengewone kwaliteit geluid te brengen. De RCD-1570, de CD-speler in Rotel's 15-serie, richt zich op verfijningen die zelfs de meest subtiele nuances, begraven in een CD, te onthullen.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Een van de belangrijkste kenmerken van de RCD-1570 is de Wolfson WM8740 DAC. Oorspronkelijk ontwikkeld voor hoge resolutie bronnen, is dit het resultaat van uitgebreide onderzoeken en testen. Digitale signalen worden verwerkt tot 24-bits bij frequenties van 8kHz tot 192kHz. Als de meest cruciale schakel tussen digitale date van een CD en de analoge wereld waarin wij luisteren, heeft deze CD-speler belangrijke attributen in aanvulling op haar prachtige hoge resolutie mogelijkheden.

Een andere vooruitgang is de RCD-1570's slot-loading CD transport. In aanvulling op de machanische eenvoud en verbeterde betrouwbaarheid, isoleert dit ontwerp de CD van potentieel destructieve trillingen die op de muzikale kwaliteit van invloed kunnen zijn.

XLR-aansluitingen zorgen voor gebalanceerde uitgangen, erkend voor hun superieure geluid. Terwijl de, van hoge kwaliteit gemaakte, RCA-aansluitingen zorgen voor een gemakkelijke weg naar talloze componenten met single-ended inputs.


Specificaties

  • Uitgangen: Digitaal Coaxiaal (S/PDIF), RCA (Line), XLR (Line)
  • Gewicht: 6.7 kg
  • Afmetingen: 431 x 99 x 339 mm (BxHxD)

Wat zit er in de doos?

  • Rotel RCD-1570
  • Netsnoer
  • Handleiding