Naar boven

Rotel RSP-1582 Zwart

Art.nr: Rotel RSP-1582 Zwart
De RSP-1582 is een home theater voorversterker, uiteraard, maar hij schittert pas echt als een audio-component. Zo worden er zes Wolfson 24-bit/192kHz DAC's ingezet als vier onafhankelijke DAC's voor linksvoor, rechtsvoor, midden en subwoofer kanalen met een gedeelde stereo DAC voor de achterste kanalen. Deze technologie biedt voorbeeldige prestaties rondom, maar biedt absoluut de beste kwaliteit op de meest kritische kanalen.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De RSP-1582 is al twee jaar in de maak en is een volledig nieuw platform. Ingenieurs bij Rotel evalueerde nauwkeurig elk circuit design. Hij is gebouwd met een modulaire constructie om upgrades van de belangrijkste elektronische schakelingen te vergemakkelijken, ook is het mogelijk de software te updates via het internet of via een eenvoudige USB download als er geen netwerkverbinding beschikbaar is.

De RSP-1582 is een home theater voorversterker, uiteraard, maar hij schittert pas echt als een audio-component. Zo worden er zes Wolfson 24-bit/192kHz apparaten gekleed als vier onafhankelijke DAC's voor linksvoor, rechtsvoor, midden en subwooferkanalen met een gedeelde stereo DAC voor de achterste kanalen. Deze topologie biedt voorbeeldige prestaties rondom, maar biedt absoluut de beste kwaliteit op de meest kritische kanalen. In de theatermodus is een Texas Instruments Aureus DSP high-performance decoder gebruikt met 10-kanaals parametrische equalizer. Een high performance decoder Texas Instruments analoog-naar-digitaal converter wordt gebruikt om een optimale conversie van analoge signalen weergave te vergemakkelijken. 

Voor videogebruik is de voorversterker uitgerust met acht HDMI 4K-ingangen (geen scaling) en met twee HDMI 4K-uitgangen. De RSP-1582 gebruikt ook een Silicon Image 2K/4K transceiver. De modulaire HDMI schakelingconstructie betekent dat toekomstige upgraes gemakkelijk kunnen worden opgevangen.

Andere kenmerken is een HDMI-ingang op het voorpaneel met 4K video doorgang, ingebouwde aptX Bluetooth technologie, een PC-USB-ingang die 24-bit/192kHz audio support, CD, Tuner and 4 AUX analoge ingangen, samen met een meerkanaals ingang en XLR-ingang. En tot slot zelfs een phono stage.

Er is een 7" TFT-scherm op het voorpaneel om eenvoudig aanpassingen aan alle audio- en videoparameters te kunnen doen, zonder te hoeven schakelen op een extern beeldscherm of videoprojectiesysteem. Dat is perfect voor wanneer de apparatuur op een afstand ligt. 

Specificaties


  • Gewicht: 12.0 kg
  • Afmetingen: 431 x 188 x 416,8 mm (BxHxD)

Wat zit er in de doos?

  • Rotel RSP-1582
  • Netsnoer
  • Handleiding