Naar boven

Peter Hadley Kansas 200

Art.nr: Peter Hadley Kansas 200
De nieuwe tassenserie 'Kansas' van Peter Hadley biedt u drie tassen van hoogwaardige kwaliteit met leuke details van kunstleer. Of u nou gaat fotograferen voor uw plezier of als professional, met een cameratas van Peter Hadley zit u altijd goed!
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Ruime opbergruimte.
Met deze tas bergt u zowel uw camera als eventuele accessoires zeer gemakkelijk op, met dank aan de ruime opbergvakken. Zo houdt u altijd een goed overzicht van alle apparatuur die u meeneemt wanneer u gaat fotograferen. Het interieur is van zacht gewatteerd materiaal en is lichtgrijs van kleur.

Richt uw tas in naar eigen wens!
De opslagvakken zijn voorzien van klitteband en zijn gemakkelijk te verplaatsen. Dit zorgt ervoor dat u de opslagvakken erg gemakkelijk kunt indelen naar eigen wens, zodat al uw fotoapparatuur makkelijk mee te namen is.

Voor- en achterkant.
De tas heeft naast een ruim binnenvak ook nog opbergvakken aan de voor, achter- en zijkant. Hier kunt u gemakkelijk uw telefoon of tablet kwijt. Deze worden goed beschermd door een flap die over het vak heen hangt.

Verstelbare schouderband en bodembescherming.
Alle 'Kansas'-modellen beschikken over een verstelbare schouderband die is opgevuld voor extra comfort. Ook hebben de Kansas 100 en 200 plastic voeten aan de onderkant van de tas, die de bodem van de tas beschermen tegen viezigheid.

Specificaties

  • De tas is donkergroen van kleur met bruingekleurde details.

  • Afmetingen: 25x8x19 cm