Naar boven

Gallo Acoustics Micro Wit

Art.nr: Gallo Acoustics Micro Wit
Deze klein, maar mooi ontworpen speaker in de vorm van een 4" volledig metalen bol brengt u geweldig geluid voor zijn omvang!
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit

Productinformatie

Waar staat Gallo Acoustics voor?
Gallo Acoustics maakt niet zomaar gewone luidsprekers. Ze hebben opvallende, niet conventionele, ontwerpen gebruikt voor hun producten. Maar daarbij houden alle producten zich aan de filosofie dat akoestische prestaties niet ten koste mogen gaan van stijllistische beslissingen. In plaats van rechthoekige luidsprekers of subwoofers, geeft Gallo Acoustics de voorkeur aan ronde ontwerpen voor hun luidspreker- en subwoofersets. Gallo Acoustics produceren 's werelds beste kleine luidsprekersystemen, elk ontworpen om zich zonder moeite in elk interieur thuis te voelen!

Klein, maar krachtig.
Tegenwoordig zijn er tal van luidsprekers in staat om goed geluid te produceren, helaas zijn deze luidsprekers van te groot, te onaantrekkelijk of hebben teveel vermogen nodig voor veel huidige woonruimtes. Dat is wat de Gallo Acoustics Micro anders maakt dan de rest! Een 4" volledig metalen bol die een breed geluidsbeeld produceert, in een prachtige, kleine en aantrekkelijke combinatie. Daarnaast is de Micro erg flexibel, of het nu gaat om een Hi-Fi-set, een Home Cinema-set of een Multi-Room-set, de keuze is aan u. Met een bijpassende subwoofers en montage-opties, is het erg gemakkelijk om de Micro te configureren op een manier die geschikt is voor uw huis!

Flexibiliteit.
Er zijn vier verschillende montage-opties beschikbaar voor de Micro, waardoor deze luidspreker vrijwel overal kan worden geplaatst. Op een muur met behulp van een muurbeugel (in zwart of wit), op elke vlakke ondergrond met de tafelbeugel (in zwart of wit) of simpele isolatie ring. Daarnaast kunt u de Micro monteren op een vloerstaande mount.

Specificaties

  • Frequentiebereik: 80Hz tot 18kHz
  • Gevoeligheid: 89 dB
  • Nominale impedantie: 8 Ohm
  • Vermogen: 100 Watt
  • Afmetingen: 4"-bolvormige luidspreker
  • Gewicht: 795 gram