Naar boven

Gallo Acoustics TR-3D Subwoofer

Art.nr: Gallo Acoustics TR-3D Subwoofer
De TR-3D subwoofer van Gallo Acoustics is een high-output, dynamische subwoofer die top prestaties en verbazingwekkende basequalizer biedt.

Productinformatie

Waar staat Gallo Acoustics voor?
Gallo Acoustics maakt niet zomaar gewone luidsprekers. Ze hebben opvallende, niet conventionele, ontwerpen gebruikt voor hun producten. Maar daarbij houden alle producten zich aan de filosofie dat akoestische prestaties niet ten koste mogen gaan van stijllistische beslissingen. In plaats van rechthoekige luidsprekers of subwoofers, geeft Gallo Acoustics de voorkeur aan ronde ontwerpen voor hun luidspreker- en subwoofersets. Gallo Acoustics produceren 's werelds beste kleine luidsprekersystemen, elk ontworpen om zich zonder moeite in elk interieur thuis te voelen!

De nieuwe TR-3D subwoofer.
Nieuw in het Gallo-assortiment is de sublieme TR-3D subwoofer. Aan zijn ontwerp is goed te zien dat deze subwoofer een opvolger is op zijn voorgaande modellen, namelijk de TR-3 en de TR-1D. Maar deze subwoofer beschikt over een compleet vernieuwde en verbeterde binnenkant. 

Als hart van de TR-3D word een long-trow keramisch geanodiseerde aluminium driver gebruikt, aangedreven door een krachtige 300 Watt Class-D digitale versterker. Om ervoor te zorgen dat hij zijn maximale prestaties behaald in elke ruimte, kunnen basequalizer opties worden gebruikt om de prestaties aan te passen naar de grootte van de ruimte. Waar een kleine ruimte waarschijnlijk niet elke boost nodig heeft, kan een grote ruimte profiteren van een volledige boost.

De TR-3D's stalen behuizing zorgt voor een soepele en krachtige bas - van 18Hz naar 180Hz. Daarnaast heeft de TR-3D een continu laagdoorlaatfilter, van 50Hz tot 180Hz, met een vast 100Hz hoogdoorlaatfilter op hoog uitgangsniveau.

Let op! De Gallo Acoustics TR-3D subwoofer is alleen in één kleur beschikbaar, dat is zwart.

Specificaties

  • Frequentiebereik: 18Hz tot 180Hz
  • Vermogen: 300 Watt, maximaal 600 Watt
  • Impedantie: n.v.t.
  • Gevoeligheid: n.v.t.
  • Afmetingen: 275x305x345mm (LxBxD)
  • Gewicht: 15.0 kg