Naar boven

Gallo Acoustics Micro SE Wit

Art.nr: Gallo Acoustics Micro SE Wit
De Micro SE neemt de looks en flexibiliteit van de oorspronkelijke Micro over en paart dat met zijn eigen flat panel driver technologie. Die twee eigenschappen creëren in feite een 'Super-Mircro', die perfect is voor situaties waar prestaties er echt toe doen.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit

Productinformatie

Waar staat Gallo Acoustics voor?
Gallo Acoustics maakt niet zomaar gewone luidsprekers. Ze hebben opvallende, niet conventionele, ontwerpen gebruikt voor hun producten. Maar daarbij houden alle producten zich aan de filosofie dat akoestische prestaties niet ten koste mogen gaan van stijllistische beslissingen. In plaats van rechthoekige luidsprekers of subwoofers, geeft Gallo Acoustics de voorkeur aan ronde ontwerpen voor hun luidspreker- en subwoofersets. Gallo Acoustics produceren 's werelds beste kleine luidsprekersystemen, elk ontworpen om zich zonder moeite in elk interieur thuis te voelen!

De Gallo Micro SE ten op zichte van de oorspronkelijke Micro.
De Gallo Acoustics Micro SE neemt de looks en flexibiliteit van de oorspronkelijke Gallo Acoustics Micro over en paart dat met zijn eigen flat panel driver technologie. Die twee eigenschappen creëren in feite een 'Super-Mircro', die perfect is voor situaties waar prestaties er echt toe doen.

Een compacte, maar krachtige luidspreker.
De Gallo Acoustics Micro SE maakt gebruik van een speciaal ontwikkelde omzetter die een frequentiebereik van 100 Hz tot 22 kHz heeft, aangedreven door een enkele driver. Deze technologie geeft de Micro SE de kans om prestaties te leveren zoals een echte audiofiele luidspreker zou doen, zonder dat daar een heftig prijskaartje aan hangt. En omdat er een enkele driver wordt gebruikt, heeft de Micro SE geen behoefte aan een crossover. En dat is goed nieuws, omdat een crossover het geluid altijd pijn doet. 

Ingesloten in het wereldberoemde bolvormige design van Gallo Acoustics, is het resultaat een compacte luidspreker die ongeloofelijk klinkt, met levendig en kristalhelder geluid. En ongeacht uw positie, u geniet altijd optimaal van het geluid!

Specificaties

  • Frequentiebereik:

     - Aan een muurbeugel of vloerstand is dit 100Hz tot 22kHz
     - Op een isolatiering of tafelstand is dit 120Hz tot 22kHz

  • Gevoeligheid: 85 dB
  • Nominale impedantie: 4 Ohm
  • Vermogen: 125 Watt
  • Afmetingen: 4"-bolvormige luidspreker
  • Gewicht: 737 gram