Naar boven

Denon HEOS Bar

Art.nr: HEOSBARBKE2
De Denon HEOS Bar levert exceptionele prestaties en verbetert drastisch het geluid van TV of blu-ray speler. HEOS Bar is zonder twijfel toekomstbestendig gezien hij voldoet aan de laatste HDMI standaarden.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Doorbreek de geluidsbarrière.

Of u de HEOS Bar nu plaatst op uw tv-meubel of bevestigd aan u muur; hij zal u voorzien van een aangrijpende HD-homecinema ervaring en sensationele muziekstreaming. Breek door de geluidsbarrière heen en haal het geluid in huis dat uw tv verdient.

Exceptionele prestaties met geavanceerde signaalverwerking

De HEOS Bar levert exceptionele prestaties met geavanceerde signaalverwerking, versterking en 9 high-performance drivers. Het is een zeer nette upgrade voor zelfs de grootste schermen. Vier 4K-compatibele HDMI's geven u de mogelijkheid om de HEOS Bar zelfs met multi-source AV opstellingen te gebruiken terwijl de HEOS integratie het mogelijk maakt om van al u muziek draadloos te genieten.

Perfect geluid

De installatie en de bediening zijn zeer eenvoudig. Verbind de HEOS Bar met de HDMI Audio Return (ARC) van u TV. In slechts minuten klaar voor gebruik. Bedien uw geluid eenvoudig via de app.

Voeg draadloze HEOS Sub woofer toe.

Creëer een flinke basweergave door de HEOS Sub woofer te verbinden met de HEOS Bar en creëer een adembenemende 3.1 setup - zonder enige kabels.

Omring uzelf met 5.1 bioscoopgeluid

De virtuele surround effecten van de HEOS Bar zijn al verbluffend. Echter, wanneer u de draadloze HEOS Subwoofer en elk paar HEOS draadloze multiroomspeaker toevoegt wordt u letterlijk ondergedompeld in elke scene.

Beleef de geweldige HEOS ervaring

 

Verbind elk HEOS apparaat en leg de lat hoog voor al uw geluid. Stream al uw muziek naar elke ruimte of slechts 1 nummer naar alle ruimtes via u thuisnetwerk. Deel muziek van uw smartphone via Bluetooth®. Alles binnen handbereik met de intuïtieve HEOS app.

Plaats HEOS Bar in uw interieur

De HEOS Bar zal matchen met uw stijl, ruimte en vooral TV. De HEOS Bar is ontworpen om het geluid van elke TV te verbeteren zonder ook maar iets in te leveren op elegantie.

Maak kennis met 4K Ultra HD

De HEOS Bar is zonder twijfel toekomstbestendig gezien hij voldoet aan de laatste HDMI standaarden. Vier HDMI 2.0a/HDCP 2.2 inputs verzekeren u van een optimale 4K Ultra HD filmervaring. Wanneer uw TV beperkte mogelijkheden voor 4K weergave heeft hoef u zich geen zorgen te maken. Verbind uw 4K bronnen direct met de HEOS Bar. Voor het beste multichannel geluid levert de HEOS Bar toonaangevende ondersteuning van audioformaten met Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio.

Deel uw favoriete nummers overal

Speel uw persoonlijke muziekcollectie via u hele HEOS ecosysteem. Zelfs in hoge resolutie. De HEOS Bar ondersteunt alle grote streaming formats. Bedien de muziek in elke ruimte met de HEOS app. Alle welbekende muziekstreamingdiensten zijn volledig geïntegreerd.

Kijk ook eens naar