Naar boven

OPPO SONICA DAC

Art.nr: OPPO SONICA DAC
Streamen gaat makkelijk via een dedicated Sonica app, verkrijgbaar voor Android en iOS
Merk:
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Productinformatie

De nieuwste Oppo Sonica DAC, 

In de DAC gebruik gemaakt van de ESS ES9038PRO Sabre chip. De Oppo Sonica DAC ondersteunt hi-res audio en heeft de kwaliteit van een echte audiofiele DAC, terwijl hij tegelijkertijd kan fungeren als netwerkstreamer.

Streamen gaat makkelijk via een dedicated Sonica app, verkrijgbaar voor Android en iOS. Via deze app bediend u een aantal streamingdiensten, maar ook uw eigen bestanden op de computer of NAS.

U kunt de DAC draadloos onder andere FLAC, ALAC en WAV bestanden voeren, tot 24-bit / 192 kHz en uiteraard is het ook mogelijk om een harddrive aan te sluiten en de bestanden daarop af te spelen. High Res Audio: PCM tot 768 kHz/32-bit en DSD tot 25 MHz (DSD512).

De Oppo Sonica DAC combineert de geluidskwaliteit van een high end DAC met het gemak een veelzijdigheid van een netwerk audiostreamer. Of u uw computer via USB verbindt of dat u streamt via UPnP servers, Airplay of bluetooth, de Sonica DAC zorgt er voor dat u altijd geniet van uw muziek in de maximale kwaliteit.

De Sonica DAC wordt bediend door middel van een app voor smartphones en tablets. Hierdoor kunt u eenvoudig door uw eigen muziekbibliotheek, via een UPnP server of op een USB harde schijf, bladeren en gebruik maken van streaming muziek diensten zoals Tidal en Spotify.

OPPO heeft de Sonica DAC voorzien van de ESS Technology's ES9038PRO 32-bit HyperStream DAC. Als vlaggenschip van de ESS SABRE PRO serie, zet de ES9038PRO een nieuwe standaard met zijn dynamische bereik van 140 dB, het audio circuit wordt van stroom voorzien door een zware ringkern transformator. Deze levert een hoge efficiëntie en een significant lager interferentie door het externe magnetisch veld dan bij traditionele gelamineerde transformatoren.
De Sonica DAC kent een volledig gebalanceerde opbouw van het audio circuit. Deze opbouw vermindert storing, verbetert de kwaliteit van het signaal en zorgt voor een betere kanaalscheiding.

Maak van uw computer een hoogwaardige muziekbron door deze via USB aan te sluiten op de Sonica DAC. Zo maakt u geen gebruik van de inferieure DAC van uw computer. Door de asynchrone aansluiting wordt er gebruik gemaakt van de uiterst precieze clock van de Sonica DAC in plaats van dat u afhankelijk bent van de clock van uw computer. De USB DAC ingang biedt ondersteuning voor PCM tot en met 768 kHz en DSD512.

Als een onderdeel van de OPPO Sonica familie kunt u de AUX ingang van de Sonica DAC gebruiken om een analoge bron afspelen op alle spelers binnen het multi-room systeem. Breid het systeem uit, voeg Sonica wifi speakers toe en speel uw muziek overal in uw huis af.