Naar boven

Nikon D5600 Body Zwart

Art.nr: Nikon D5600 Body Zwart
Een zeer ergonomische camera, Nikon D5600, met 24,2 megapixels, snap bridge om alles draadloos te delen en zeer veel creatieve functies.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Nikon D5600 Body Zwart

Nikon D5600 spiegelreflexcamera heeft een DX-formaat beeldsensor met 24,2 megapixels die fijne patronen scherp vastlegt en beelden produceert met zeer heldere details. Dankzij een ISO-bereik van 100-25.600 en een verhoogde ISO-gevoeligheid van 6400 in de stand Nachtlandschap worden slecht verlichte onderwerpen en moeilijke lichtomstandigheden probleemloos afgehandeld.

Ergonomisch

Door de perfecte ergonomie van de zeer handzame D5600 kunt u zich volledig op het fotograferen storten. Creëer opvallende composities dankzij de hoogwaardige optische zoeker, die een ongekend helder beeld biedt door het objectief.

Bediening

Naast de instelschijf en de multi-selector biedt de verfijnde functie Aanraak-Fn ook nog andere mogelijkheden tijdens het maken van opnamen door de zoeker. Zo kunt u met deze functie ook de instellingen voor Automatische gevoeligheid bedienen en het scherpstelpunt wijzigen via het grote touchscreen zonder het onderwerp uit het oog te verliezen. De SnapBridge compatibele D5600 is een inspirerende spiegelreflexcamera voor iedereen die de creatieve wereld van de fotografie wil verkennen.

SnapBridge

Met SnapBridge maakt u eenmalig verbinding tussen de camera en een smart device via Bluetooth 4.0 Low Energy. Deze permanente verbinding zorgt ervoor dat foto’s en video’s altijd automatisch overgezet worden naar uw smart device. Vervolgens kunt u de beelden bekijken, bewerken of delen via social media. De SnapBridge technologie maakt het via de ingebouwde Wifi van de D5600 mogelijk om de camera op afstand met een smartapparaat te bedienen.

Snelheid en precisie

Het haarscherpe AF-systeem van de D5600 stelt snel scherp op het onderwerp en blijft erop scherpgesteld. De 39 scherpstelpunten van het AF-systeem bedekken een groot deel van het beeld en negen zeer nauwkeurige kruissensoren in het midden bieden een nog grotere nauwkeurigheid. Wanneer u fotografeert met livebeeld, zorgt contrastdetectie-AF ervoor dat de camera blijft scherpstellen op het onderwerp.

Films om te delen

Leg vloeiende Full HD-videoclips met subtiele details vast die u met trots zult willen delen. D-film biedt de mogelijkheid op te nemen met beeldsnelheden tot 50/60p. Continue autofocus bij livebeeld (stand Fulltime servo-AF) blijft scherpgesteld op onderwerpen, zelfs bij snelle acties. En als u filmt met een AF-F NIKKOR-kitobjectief, bevatten opnamen vrijwel geen camerageluiden dankzij de ingebouwde stappenmotor van het objectief.

Creatieve functies in de camera

Maak elk beeld sprekender met een reeks speciale effecten: u kunt het gekozen effect vooraf bekijken in livebeeld en de sterkte aanpassen voordat u de opname maakt. Voor nog meer controle over het uiterlijk van uw beelden, fotografeert u met Picture Controls, waarmee u instellingen zoals contrast en verzadiging nauwkeurig kunt afstellen.

Apollo, al meer dan 25 jaar

Ook voor al uw foto apparatuur en accessoires bent u bij Apollo aan het juiste adres, al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, hi fi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U besteld bij ons online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

 • EAN 0018208952069
 • 24.2 MP DX CMOS-sensor
 • EXPEED 4-beeldverwerkingsengine
 • Continue verbinding met mobiel apparaat via SnapBridge
 • 3,2 inch kantelbaar LCD-scherm
 • Haarscherp 39-punts autofocussysteem
 • Continu-opnamen tot 5 bps
 • Full HD video (50p/60p)
 • Wifi connectiviteit

Wat zit er in de doos?

 • Nikon D5600
 • DK-25 rubberen oogschelp
 • BF-1B bodydop
 • EN-EL14a oplaadbare Li-ionaccu (met afdekkapje)
 • AN-DC3 riem
 • MH-24 acculader