Naar boven
€ 2.799,00
Kortingscode beschikbaar ?
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Vogels Thin 305 Vogels Thin 305 De thin 305 muurbeugel hangt de tv zeer strak tegen de muur met slechts 15mm ruimte. € 99,95
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie Vijf jaar lang 100% pixelgarantie Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. € 49,00

Panasonic TX-55EZW954 OLED 4K Televisie

Art.nr: TX55EZW954
De Panasonic TX-55EXW954 is een 4K OLED scherm die afgestemd is door filmmakers. Door de Studio HCX2-processor te combineren met een OLED scherm krijgt u haarscherp beeld met heldere kleuren en veel contrast.
Merk:
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Productinformatie

4K PRO HDR
De 4K Pro HDR TV's zijn compleet opnieuw ontworpen en afgestemd in Hollywood om een beeldkwaliteit te leveren die nauw overeenkomt met de visie van de filmmaker. De 4K PRO HDR OLED TV's zijn voorzien van een geavanceerde Studio Colour HCX2 processor met professionele kleurbeheertechnologie en een next generation OLED scherm, waarmee ze elke nuance en elk detail van het oorspronkelijke beeld kunnen weergeven. 

OLED
Dankzij de befaamde beeldkwaliteit van Panasonic en de input van een kleurenspecialist van Hollywood, heeft Panasonic OLED panelen ontwikkeld die prachtige, rijke kleuren kunnen weergeven. Zo krijgt u het beeld dat de filmmaker voor ogen heeft. 

Studio Colour HCX2
De nieuwe Studio Colour HCX2 4K processor vormt het toppunt van beeldverwerking van Panasonic. Het systeem is ontwikkeld vanuit kennis over kleuren, zwartniveaus en helderheid van de hoogwaardige plasma tv's en professionele audiovisuele apparatuur. 
 
Multi HDR ondersteuning
Panasonic televisies ondersteunen nu meerdere HDR formaten, zoals HDR10, Dolby Vision en Hybrid Log Gamma. HDR10 is de standaard voor Ultra HD Blu-ray films, series en streaming diensten, zoals Netflix. Hybrid Log Gamma is de standaard voor reguliere TV uitzendingen die is ontwikkeld door de BBC en het Japanse NHK. 

THX gecertificeerd scherm
THX is ontworpen door de filmmaker George Lucas met als doel de entertainment ervaring in de bioscoop en thuis te verbeteren. Televisies worden onderworpen aan 400 THX laboratoriumtests in 30 verschillende categorieen en als de televisie voldoet, krijgt deze de THX-4K schermcertificering. Dankzij hun strenge prestatienormen en compromisloze beeldkwaliteit geniet je van de ervaring zoals de filmmaker het voor ogen had. 

Art & Interior
De EXW954 heeft een elegant design dat zelfs bij de meest stijlvolle interieurs past. Uitzonderlijke materialen worden gecombineerd met de professionele beeldkwaliteit om een ware bioscoopervaring te creëren.

Specificaties

 • 4K OLED televisie
 • 55 inch
 • 139 cm
 • 4K PRO HDR
 • HCX2 Studio Colour Processor
 • THX gecertificeerd display
 • HDR10 ondersteuning
 • 4K Pure Direct
 • Smart TV
 • Easy Mirroring
 • VESA 400x300mmAfmetingen (zonder standaard): 1230 x 716 x 48mm

Gewicht: 17.5kg