Naar boven

Heos Subwoofer

Art.nr: Heos Subwoofer
De HEOS Subwoofer voegt een prachtige bas toe aan uw sound. Met zijn krachtige versterking en geoptimaliseerde drivers is hij in staat samen te werken met het gehele HEOS assortiment. Elke HEOS speaker, de HEOS Bar, HEOS AVR, HEOS Amp en HEOS Link.
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie


Laat je wereld beven met films en geluid

Draadloos.

De HEOS Subwoofer voegt denderende bas toe aan al uw geluid. Met zijn krachtige versterking en geoptimaliseerde drivers is hij in staat samen te werken met het gehele HEOS assortiment. Elke HEOS speaker, de HEOS Bar, HEOS AVR, HEOS Amp en HEOS Link.

Perfect geluid in een handomdraai.

De installatie en de bediening van je HEOS Subwoofer zijn eenvouidg te noemen. Verbind de HEOS Subwoofer met uw thuisnetwerk en elk ander HEOS apparaat. Voor u het weet bent u voorzien van een prachtige bas. Bedien al uw geluid eenvoudig via de app.

Voeg de heos bar draadloos toe

Vul de ruimte met muziek door de HEOS Bar te verbinden met de HEOS Subwoofer. Creëer een adembenemende 3.1 setup - volledig draadloos.

Omring jezelf met 5.1 bioscoopgeluid

Wanneer u de HEOS Subwoofer verbindt met de HEOS Bar en elke twee HEOS speakers creëer je een fantastisch draadloos 5.1 surround systeem.

Schoonheid zit in de familie

De HEOS Subwoofer is een opmerkelijke verschijning wat betreft zijn unieke design en stijlvolle mat zwarte finish. U kunt hem overal in de ruimte plaaten dankzij draadloze connectiviteit - verticaal en horizontaal. Echter, wanneer u hem liever niet zichtbaar wil plaatsen kunt u hem simpelweg onder uw bank plaatsen. Geniet van het denderende geluid.

Heldere en duidelijke bas.

Twee op maat gemaakte 5-1/4inch drive units in combinatie met geavanceerde klasse D versterking leveren een heldere en duidelijke bas. De gepatenteerde DSP algoritmes leveren een geoptimaliseerde lage frequenstierespons over de gehele dynamic range. In de HEOS app vind u geavanceerde instellingen voor diverse configuraties zoals de dialoogverbeteraar en de nachtmodus, welke zijn geïntegreerd in de HEOS Bar. Wanneer u beiden gebruikt past de HEOS Subwoofer de instellingen automatisch aan.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor uw subwoofer

Ook voor een HEOS Subwoofer bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Speakersysteem
Dual Custom 5-1/4 inch drivers
Geavanceerde, krachtige klasse D versterker
Lage resonantie behuizing
Geoptimaliseerde getunede poort

Aanpassingen
Subwoofer niveau
Fabriekgeoptimaliseerde crossover mogelijkheid voor elke configuratie
Geavanceerde instellingen zoals crossover en fase gevorderde gebruikers

Combinaties
De HEOS Subwoofer kan worden gecombineerd me de volgende producten:
HEOS Bar
HEOS AVR
HEOS Amp en HEOS Link
Elke HEOS speaker (single of stereo paar)

Muziekabonnementsdiensten
De HEOS app laat je kiezen uit popularie muziekstreaming waaronder Mood:Mix, Spotify en TuneIn, Tidal, Napster, Deezer, Soundcloud en ander diensten die DRM-vrije muziek aanbieden. Meer diensten zullen worden toegevoegd.*

Ondersteunde muziekbronnen
WMA: tot en met 192kbps
AAC en MP3: tot en met 320kbps
FLAC, WAV en ALAC: tot en met
24-bit/192kHz
DSD 5.6

Draadloze verbinding
Verbind eenvoudig en snel met je draadloze netwerkverbinding. De HEOS Subwoofer ondersteunt de actuele 802.11 netwerken (inclusief dual band "N", "AC") voor de meest betrouwbare netwerkconnectie.

Bedrade aansluiting
Verbind met het LAN systeem van je huis of kantoor via de RJ-45 bekabelde LAN poort.

Gewicht
10.1 kg

Afmetingen (H x B x D)
Verticale plaatsing: 404 x 171.5 x 438.4 mm

Wat zit er in de doos?

  • HEOS Subwoofer
  • Quick Start Guide
  • Een optische kabel
  • 3.5mm setup kabel
  • Een voedingskabel
  • Een ethernet kabel
  • Pootjes voor horizontale plaatsing

Kijk ook eens naar