Naar boven

Flexson VinylPlay Platenspeler zwart

Art.nr: Flexson VinylPlay Platenspeler zwart
De Flexson VinylPlay platenspeler is eenvoudig te integreren in uw moderne streaming systeem.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Direct op uw Sonos Connect, Connect Amp, Play 5 aan te sluiten;

Platen afspelen is nog nooit zo simpel geweest. De Flexson VinylPlay geeft iedere muziek fan een "best of both worlds" oplossing; een prachtige platenspeler welke gemakkelijk is in gebruik en simpel is te integreren in uw moderne streaming systeem. Vinylplay's geintegreerde analogue-to-digital converter en ingebouwde voorversterker maken deze draaitafel geschikt voor een breed assortiment moderne muziek systemen. Als voorbeeld, u kan de platenspeler direct aansluiten op actieve speakers om te beginnen met luisteren.

VinylPlay werk tevens met uw conventionele hi-fi en AV systeem en als u van uw platen wilt genieten in elke ruimte kan u met gemak de VinylPlay integreren in uw SONOS systeem. De VinylPlay kan direct worden ingepluged in een Sonos PLAY5, CONNECT of Connect Amp In tegenstelling tot "USB" draaitafels welke uw platen kunnen beschadigen, maakt de VinylPlay gebruik van hoogwaardige componenten (made by Rega), en een zeer goed element (Audio Technica) welke uiteindelijk resulteert in een beter en duurzamer geluidskwaliteit. Daarnaast is de optie om van uw platen een digitale backup te maken een handige feature.

De VinylPlay is een waarlijk hi-fi product, zonder overbodige extra's. De Flexson VinylPlay is gemakkelijk in het gebruik en na aanschaf binnen enkele minuten speelklaar. Het strakke design, overeenkomstig met de welbekende SONOS componenten, de functionaliteit en de fantastische afwerking maakt deVinylPlay een gewilde speler voor in huis. Speel, archiveer en stream uw platen. Voeg enkel actieve speakers of SONOS componenten toe aan de VinylPlay en u kan al gaan luisteren naar uw favoriete muziek.

De Flexson VinylPlay is ideaal om te gerbuiken met een MultiRoom systeem, behalve Sonos werkt de VinylPlay ook ideaal met Yamaha MusicCast, Heos (by Denon) en BlueSound.

 

 

Specificaties

• Aansluitbaar op uw computer om uw favoriete platen te kunnen digitaliseren

• Audio Technica ATN-3600-L model element

• Ook leverbaar in wit

• Signaal-ruisverhouding: 78 dBA (5mV)

• Loading/ capaciteit element: 47k / 100 pF

• Uitgangsweerstand: 100 Ohm

• Afmetingen: 14,5 x 44,5 x 36,5 cm

• Gewicht: 4,75 kilo

Video