Naar boven

Yamaha MusicCast RX-V683 Zwart

Art.nr: RX-V683
De Yamaha MusicCast RX-V683 is een 7.2-kanaals AV receiver met Dolby Atmos, DTS:X ondersteuning en diverse multiroom mogelijkheden
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Voer een nieuwe wereld van geluid in met Dolby Atmos® en DTS: X ™

Dolby Atmos en DTS:X laten u een buitengewone ervaring beleven in een gewoon moment door boeiend multidimensionaal geluid dat uw kamer met geweldige rijkdom en diepte vervult. Deze geluidstechnologieën maken het mogelijk om muziek, mensen en objecten levend te maken in adembenemend detail, waardoor je het gevoel hebt dat je midden in het verhaal zit.

Speaker Layout Patterns Ontworpen voor Dolby Atmos Playback

Yamaha biedt meerdere plaatsingspatronen voor de aangesloten speakers die Dolby Atmos ondersteunen, waardoor een geluidsveld wordt gecreëerd welke ideaal is voor uw installatie. Elke lay-out kan op passende wijze worden gereproduceerd, inclusief de driedimensionale ruimte van CINEMA DSP en Dolby Atmos.

Verder optimaliseert YPAO ™ R.S.C. de luisteromgeving en de fundamentele geluidskwaliteit van High Res bestanden, waardoor u volledig profiteert van de gedetailleerde ruimtelijke lokalisatiemogelijkheid van Dolby Atmos.

De combinatie van Dolby Atmos en Yamaha AV ontvangers zal de kamer vullen met een multidimensionaal geluid, waarmee het voelt alsof je midden in het verhaal zit dat zich op het scherm afspeelt.

MusicCast

MusicCast is een nieuwe revolutie in netwerk audio. Gebruik al uw MusicCast producten samen of apart, het is helemaal aan jou. Bedien alles vanuit een app, ontworpen om intuïtief, snel en eenvoudig in gebruik te zijn. Gebruik een geluidskaart, een draadloze luidspreker, een AV-ontvanger, een HiFi-audio, wat het beste bij u past. Mix en Match en breid uw MusicCast-systeem uit. Helemaal nieuw van Yamaha, het MusicCast-systeem brengt alles overal voor iedereen.

MusicCast breidt entertainmentmogelijkheden uit

MusicCast heeft een draadloos netwerk met hoge prestaties om muziek en geluidsgenot te leveren. MusicCast kan alle muziek van uw smartphone, pc of NAS streamen naar andere MusicCast-apparaten in uw huis. Het kan ook de muziek delen van externe apparaten, zoals een tv of Blu-ray Disc ™ -speler die zijn aangesloten op de RX-V683. Ook muziek van Bluetooth®-aangesloten smartphones of tablets kan naar verschillende MusicCast apparaten worden gestreamd.

Bluetooth®-compatibel voor draadloze muziekstroom

Deze AV-ontvanger is uitgerust met Bluetooth-functionaliteit, zodat u gemakkelijk draadloos muziek kunt afspelen van smartphones en andere apparaten. De Compressed Music Enhancer van Yamaha is nu geoptimaliseerd voor Bluetooth audio-transmissies om ervoor te zorgen dat uw muziek levendige, levendige geluidskwaliteit heeft tijdens draadloos afspelen.

Bluetooth-uitgang voor handige muziek streaming

De RX-V683 is uitgerust met de nieuwste Bluetooth-technologie, waardoor de draadloze werking handiger is dan ooit. U kunt muziek van de RX-V683 naar een Bluetooth-koptelefoon streamen voor privé luisteren of u kunt uw muziek streamen naar Bluetooth-luidsprekers.

4K Ultra HD Full Support met 4K / 60p, HDCP2.2, HDR Video inclusief Dolby Vision en Hybrid Log-Gamma en BT.2020 Pass-through

Deze AV-receiver ondersteunt alle nieuwste HDMI®-standaarden volledig. Dankzij de overdracht van 4K-video bij 60 frames per seconde pass-through, kunt u volledig genieten van de high definition videokwaliteit van 4K zonder degradatie. Het voldoet ook aan de HDCP2.2-auteursrechtelijk beschermingsstandaard voor 4K-videotransmissie. Het ondersteunt ook HDR (High Dynamic Range) Video, inclusief Dolby Vision en Hybrid Log-Gamma, die ongelooflijk contrast, gladde tonen en rijke, heldere kleuren biedt. Bovendien ondersteunt het het bredere kleurengamma van BT.2020 doorvoer. Deze AV-ontvanger is ook compatibel met 3D, Audio Return Channel en CEC voor eenvoudige bediening.

Specificaties

 • Dolby Atmos® en DTS: X ™ ondersteuning
 • MusicCast voor muziek in elke kamer
 • 7-kanaals krachtig surround-geluid
      --- 90 W per kanaal (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,06% THD, 2-ch aangedreven)
      --- 150 W per kanaal (4 ohm, 1 kHz, 0,9% THD, 1-ch aangedreven)
      --- 150 W per kanaal (8 ohm, 1 kHz, 10% THD, 1-ch aangedreven)
 • Wi-Fi 
 • Bluetooth® voor draadloze muziek streaming en Compressed Music Enhancer voor Bluetooth
 • AirPlay®, Spotify® *, Pandora® *, Napster® *, Tidal *, Deezer *, Qobuz *, JUKE * muziek streaming services
    * Beschikbaarheid van de muziekdienst varieert per regio.
 • DSD 2,8 MHz / 5,6 MHz, FLAC / WAV / AIFF 192 kHz / 24-bits, Apple® Lossless 96 kHz / 24-bits weergave
 • HDMI® (6 in / 1 out) met volledige 4K Ultra HD ondersteuning, HDR Video inclusief Dolby Vision en Hybrid Log-Gamma en BT.2020
 • HDMI-ingang op het voorpaneel, USB-aansluiting voor USB-mini-drives
 • YPAO ™ Reflected Sound Control (R.S.C.) geluidsoptimalisatie voor de automatische luidsprekerinstelling
 • YPAO Volume om natuurlijke geluiden te waarborgen, zelfs bij een laag volume
 • Virtual Surround Back Speaker voor het afspelen van 7.1-kanaals inhoud met een 5.1-kanaals systeem
 • Zone Extra Bass en Zone Volume Equalizer (Zone 2)
 • Veelzijdige Zone instellingen zoals Zone mono, Zone volume, enz. en Party mode
 • Phono ingang voor platenspeler

Video