Naar boven

Yamaha MusicCast RX-V583 Zwart

Art.nr: RX-V583 Zwart
De Yamaha MusicCast RX-V583 is een 7.2-kanaals AV-receiver die de meest geavanceerde surround formaten, zoals DTS:X ondersteunt, om de film tot leven te laten komen.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Voer een nieuwe wereld van geluid in met Dolby Atmos® en DTS: X ™

Dolby Atmos en DTS:X laten u een buitengewone ervaring beleven in een gewoon moment door boeiend multidimensionaal geluid dat uw kamer met geweldige rijkdom en diepte vervult. Deze geluidstechnologieën maken het mogelijk om muziek, mensen en objecten levend te maken in adembenemend detail, waardoor je het gevoel hebt dat je midden in het verhaal zit.

Speaker Layout Patterns Ontworpen voor Dolby Atmos Playback

Yamaha biedt meerdere plaatsingspatronen voor de aangesloten speakers die Dolby Atmos ondersteunen, waardoor een geluidsveld wordt gemaakt dat ideaal is voor uw installatie. Elke lay-out kan op passende wijze worden gereproduceerd, inclusief de driedimensionale ruimte van CINEMA DSP en Dolby Atmos.

MusicCast


MusicCast is een nieuwe revolutie in netwerk audio. Gebruik al uw MusicCast producten samen of apart, het is helemaal aan jou. Bedien alles vanuit een app, ontworpen om intuïtief, snel en eenvoudig in gebruik te zijn. Gebruik een geluidskaart, een draadloze luidspreker, een AV-ontvanger, een HiFi-audio, wat het beste bij u past. Mix en Match en breid uw MusicCast-systeem uit. Helemaal nieuw van Yamaha, het MusicCast-systeem brengt alles overal voor iedereen.

MusicCast breidt entertainmentmogelijkheden uit

MusicCast heeft een draadloos netwerk met hoge prestaties om muziek en geluidsgenot te leveren. MusicCast kan alle muziek van uw smartphone, pc of NAS streamen naar andere MusicCast-apparaten in uw huis. Het kan ook de muziek delen van externe apparaten, zoals een tv of Blu-ray Disc ™ -speler die zijn aangesloten op de RX-V683. Ook muziek van Bluetooth®-aangesloten smartphones of tablets kan naar verschillende MusicCast apparaten worden gestreamd.

Bluetooth®-compatibel voor draadloze muziekstroom

Deze AV-ontvanger is uitgerust met Bluetooth-functionaliteit, zodat u gemakkelijk draadloos muziek kunt afspelen van smartphones en andere apparaten. De Compressed Music Enhancer van Yamaha is nu geoptimaliseerd voor Bluetooth audio-transmissies om ervoor te zorgen dat uw muziek levendige, levendige geluidskwaliteit heeft tijdens draadloos afspelen.

Bluetooth-uitgang voor handige muziek streaming

De RX-V583 is uitgerust met de nieuwste Bluetooth-technologie, waardoor de draadloze werking handiger is dan ooit. U kunt muziek van de RX-V683 naar een Bluetooth-koptelefoon streamen voor privé luisteren of u kunt uw muziek streamen naar Bluetooth-luidsprekers.

4K Ultra HD Full Support met 4K / 60p, HDCP2.2, HDR Video inclusief Dolby Vision en Hybrid Log-Gamma en BT.2020 Pass-through

Deze AV-receiver ondersteunt alle nieuwste HDMI®-standaarden volledig. Dankzij de overdracht van 4K-video bij 60 frames per seconde pass-through, kunt u volledig genieten van de high definition videokwaliteit van 4K zonder degradatie. Het voldoet ook aan de HDCP2.2-auteursrechtelijk beschermingsstandaard voor 4K-videotransmissie. Het ondersteunt ook HDR (High Dynamic Range) Video, inclusief Dolby Vision en Hybrid Log-Gamma, die ongelooflijk contrast, gladde tonen en rijke, heldere kleuren biedt. Bovendien ondersteunt het het bredere kleurengamma van BT.2020 doorvoer. Deze AV-ontvanger is ook compatibel met 3D, Audio Return Channel en CEC voor eenvoudige bediening.

Wi-Fi en Draadloze Direct Compatibel voor Easy Network

Wi-Fi maakt draadloze verbinding mogelijk met de draadloze router van uw huishouden, waardoor de systeemverbindingen aanzienlijk worden vereenvoudigd om van netwerk audio en muziek streaming services te genieten. Als er geen Wi-Fi-router beschikbaar is, kunt u met de unieke Wireless Direct-functie niet alleen rechtstreekse muziek streamen vanaf uw smartphone of tablet via de Music Play-functie van AV Controller App, AirPlay® van iOS, maar ook uw ontvanger bedienen met de AV Controller-app .

Netwerkfuncties

Deze AV-ontvanger biedt een verscheidenheid aan netwerkfuncties waarmee u meer bronnen kunt openen en de werking kunt verbeteren. U kunt de ontvanger aansluiten op uw thuisnetwerk of internet om van Internet Radio, Spotify *, Pandora® *, Tijds *, Deezer *, Qobuz *, JUKE * of muziek te genieten die op een NAS en thuiscomputer wordt opgeslagen. Met de AV Controller-app (van iTunes® App Store of Google Play) kunt u verschillende functies van uw iPod®-, iPhone®-, iPad®- of Android ™ -telefoons / -tabletten bedienen.

* Beschikbaarheid van de muziekdienst varieert per regio.

AV Controller App voor eenvoudige, handige bediening

Met deze AV-receiver kunt u de app van de Yamaha AV Controller gebruiken die u kunt downloaden van de iTunes App Store of Google Play om de reciever te bedienen. U kunt de receiver aan en uit zetten, het volume bedienen, de invoer- en DSP-modi selecteren en andere functies van een iPhone- of Android-apparaat bedienen. U kunt ook in zo veel als 23 verschillende talen gebruiken en de interface aanpassen door ongebruikte pictogrammen te verbergen en functies te hernoemen. Een tabletversie is ook beschikbaar.

Specificaties

 • Dolby Atmos® en DTS: X ™ ondersteuning
 • MusicCast voor muziek in elke kamer
 • 7-kanaals krachtig surround-geluid
      --- 80 W per kanaal (6 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,09% THD, 2-ch aangedreven)
      --- 115 W per kanaal (6 ohm, 1 kHz, 0,9% THD, 1-ch aangedreven)
      --- 145 W per kanaal (6 ohm, 1 kHz, 10% THD, 1-ch aangedreven)
 • Wi-Fi en Draadloze Direct Compatibel voor Easy Network
 • Bluetooth® voor draadloze muziek streaming en Compressed Music Enhancer voor Bluetooth
 • AirPlay®, Spotify® *, Pandora® *, Tidal *, Deezer *, Qobuz *, JUKE * muziek streaming service
     * Beschikbaarheid van de muziekdienst varieert per regio.
 • DSD 2,8 MHz / 5,6 MHz, FLAC / WAV / AIFF 192 kHz / 24-bits, Apple® Lossless 96 kHz / 24-bits weergave
 • Gapless afspeel compatibiliteit maakt het mogelijk zonder onderbreking muziek af te spelen
 • HDMI (4 in / 1 uit) met 4K Ultra HD volledige ondersteuning, HDR Video inclusief Dolby Vision en Hybrid Log-Gamma en BT.2020
 • USB-aansluiting voor USB-mini-drives
 • YPAO ™ geluid optimalisatie voor automatische luidspreker setup
 • Virtual Surround Back Speaker voor het afspelen van 7.1-kanaals inhoud met een 5.1-kanaals systeem
 • Dialoog Lift zorgt ervoor dat de dialoog uit het midden van het scherm komt
 • Dialoogniveau aanpassing voor een goede geluidsbalans met dialoog en zang
 • Toewijzen versterkers voor bi-amp aansluiting en Speaker Zone B Functie
 • ECO modus bediening voor ongeveer 20% minder energieverbruik