Naar boven
Aanbevolen
Sandisk SDXC 64GB Extreme Pro 95mb/sec Sandisk SDXC 64GB Extreme Pro 95mb/sec De Sandisk Extreme Pro serie is een must have voor de fotograaf of filmer die het beste wil voor zijn camera. 5995
Jupio NB-13L Canon accu Jupio NB-13L Canon accu Jupio is het merk voor vervangende accu’s van uw foto- of videocamera. Een Jupio accu is technisch vergelijkbaar met de originele accu maar Jupio i... 4995

Canon Powershot G9x Mark II Zwart

Art.nr: G9x Mark II
De ultraslanke Canon Powershot G9x Mark II is de ideale partner voor je smartphone en biedt naast creativiteit fantastische beelden en zo veel of weinig controle als je zelf wilt.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Prestaties in zakformaat - fantastische resultaten

Maak gemakkelijk professioneel uitziende foto's en video's met deze utraslanke connected retro-camera - de beste partner voor je smartphone Krachtige technologieën bieden de creativiteit van een spiegelreflexcamera met de controle die je wenst.

Krachtige prestaties in zakformaat
Een supersnelle camera in zakformaat met grote beeldsensor, DIGIC 7 en optische beeldstabilisatie voor fantastische resultaten

Ultraslank en krachtig

Je kunt in elke situatie haarscherpe foto's en stabiele video's maken met deze superslanke PowerShot G9 X Mark II voor experts - snelle krachtige prestaties in de palm van je hand.

Hoogwaardige beeldkwaliteit, bij elk soort licht
Een grote sensor en een f/2-4.9-lens laat veel licht in de camera voor schitterende opnamen in elke situatie.

Eenvoudige bediening
Wees creatief met zo veel of zo weinig controle als jij wilt. Je kunt de camera al het werk laten doen of allerlei professionele functies gebruiken om je foto's naar een nieuw artistiek niveau te tillen.

Net zo goed in video's als in foto's
Maak en deel gemakkelijk opnamen en superstabiele Full HD-video's, zelfs tijdens het hardlopen en uit jezelf in onbeperkte mogelijkheden met volledige creatieve controle.

Eenvoudige creativiteit
Ontdek je creativiteit met allerlei slimme functies die het gemakkelijk maken om de sterrenhemel, unieke beelden en korte video's te maken die er professioneel uitzien.

Slim delen
Maak eenvoudig verbinding met je smartphone of tablet en geniet van een constante connectie* via Bluetooth®**, zodat je opnamen kunt maken op afstand en je creaties in een handomdraai online kunt delen.

Opladen via USB
Laad je PowerShot G9 X Mark II op terwijl je zit te werken of internetten met standaard USB-opladers voor smartphones of via je PC.

Specificaties

  • 3x optische zoom
  • 1.0-type CMOS Sensor
  • F/2 - 4.9 - lens
  • 7.5 cm touchscreen
  • Intelligent IS
  • DIGIC 7 Processor
  • Snelle Autofocus
  • Bluetooth, WiFi en NFC
  • Opladen via USB
  • ISO 125-12800

Wat zit er in de doos?

PowerShot G9 X Mark II-compactcamera

Polsriempje WS-DC12

Accu NB-13L

Acculader CB-2LHE

AC-kabel

Gebruikershandleiding