Naar boven

DENON AVR-X1400H 7.2-kanaals AV Surround Receiver Zwart

Art.nr: DENON AVR-X1400H 7.2-kanaals AV Surround Receiver
DENON AVR-X1400H bevat het Audyssey MultEQ XT-systeem dat akoestiek in de kamer meet. Met de meegeleverde microfoon analyseert de AVR de uitvoer van iedere speaker om zo elk kanaal te optimaliseren
Merk:
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Productinformatie

DENON AVR-X1400H AV Surround Receiver

7.2 en surround
Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie levert de AVR-X1400H 7.2-kanaals AV-surround-receiver ultramoderne 3D-surroundgeluidprestaties en krachtige muziek.
GEWELDIG 3D-GELUID.

SURROUND
Geniet van geweldig surroundgeluid met de nieuwste audioformaten, waaronder Dolby Atmos en DTS:X. Het ontwerp van de AVR-X1400H met 7 versterkers stelt je in staat twee speciale overhead-speakers in een 5.1.2-configuratie te gebruiken.

GELUID OP DE JUISTE PLEK.
Ervaar iedere dimensie in Dolby Atmos. Waan je in het verhaal dankzij Dolby Atmos. De bewegende audio omringt je met levensechte geluidseffecten. Geniet van een 5.1-surround sound luidsprekersysteem en 2 extra overhead-luidsprekers of 2 Dolby Atmos elevation-luidsprekers voor de ultieme home theater-ervaring, waaronder Dolby Surround-upmixer voor oudere inhoud.

ERVAAR DE ACTIE NU DICHTERBIJ DAN OOIT.
DTS:X™ meeslepende audio plaatst het geluid daar waar het van nature in de ruimte voor zou komen en creëert zo een levensechte en multidimensionale audio-ervaring bij je thuis. De verbeterde beleving en het verhoogde realisme nemen je mee in de wereld van je favoriete films. De bijbehorende spatial remapping engine, DTS Neural:X™, blaast je film-, game- en muziekcollectie nieuw leven in!
DTS:X brengt de bioscoop bij je thuis.

KLAAR VOOR 4K ULTRA HD.
Geniet van ultra-high-definitionafbeeldingen, zelfs van analoge en digitale SD- en HD-video.

OP ELK VLAK TOEKOMSTBESTENDIG.
Alle zes HDMI-ingangen en twee HDMI-uitgangen ondersteunen HDCP 2.2 en de nieuwste HDMI-specificaties, waaronder 4K Ultra HD 60 Hz-video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR), 21:9-video, 3D en BT.2020 pass-through support.

ALLERNIEUWSTE VIDEOFORMATEN.
De AVR-X1400H ondersteunt High Dynamic Range-videoformaten (HDR). Hij is zelfs geschikt voor Dolby Vision en HLG (Hybrid Log Gamma; via toekomstige firmware-update). Dolby Vision transformeert de kijkervaring met verbluffende helderheid, contrast en kleur.

EENVOUDIGE INSTALLATIE EN VERBINDING.
Geniet in een handomdraai van de AVR-X1400H, die perfect op jouw voorkeuren is afgestemd.

STEL HET GELUID AF OP DE RUIMTE.
De AVR-X1400H bevat het Audyssey MultEQ XT-systeem dat de akoestiek in de kamer meet. Met de meegeleverde microfoon analyseert de AVR de uitvoer van iedere speaker uiterst nauwkeurig om zo elk kanaal te optimaliseren. Met de extra Audyssey MultEQ Editor App (te koop) kan de ervaren gebruiker naar behoefte nog dieper het systeem in.

BEVRIJD JE GELUID.
De AVR-X1400H is voorzien van een geavanceerd duaal-antennesysteem voor stabiel en foutloos streamen, bijvoorbeeld met Bluetooth en WiFi of Apple AirPlay.

SELECTEER JE FAVORIETE BRONNEN.
Sla per bron je voorkeursinstellingen en geluidsmodus op zodat je er met een druk op de knop op het voorpaneel en de afstandsbediening bij kan.

GEAVANCEERDE GELUIDSVERWERKING.
Ervaar buitengewone geluidskwaliteit van zowel muziek als films.

KRACHTIGE DSP-AUDIOVERWERKING.
De AVR is voorzien van een DSP-chip (Digital Sound Processor) die dankzij zijn ongelooflijke verwerkingscapaciteit met vier 300 MHz DSP-kernen meer dan 1 miljard berekeningen per seconde kan verwerken.

GENIET VAN BUITENGEWONE GELUIDSKWALITEIT.
GEWELDIG 3D-GELUID.
Geniet van geweldig surroundgeluid met de nieuwste audioformaten, waaronder Dolby Atmos en DTS:X. Het ontwerp van de AVR-X1400H met 7 versterkers stelt je in staat twee speciale overhead-speakers in een 5.1.2-configuratie te gebruiken. 

GELUID OP DE JUISTE PLEK.
Ervaar iedere dimensie in Dolby Atmos. Waan je in het verhaal dankzij Dolby Atmos. De bewegende audio omringt je met levensechte geluidseffecten. Geniet van een 5.1-surround sound luidsprekersysteem en 2 extra overhead-luidsprekers of 2 Dolby Atmos elevation-luidsprekers voor de ultieme home theater-ervaring, waaronder Dolby Surround-upmixer voor oudere inhoud

ALLES ONDER CONTROLE.
Door middel van de "Denon 2016 AVR Remote" app kun je de receiver bedienen, alsmede je Denon Blu-ray-speler. Met de HEOS App kun je gemakkelijk gebruikmaken van multi-room streaming

GENIET VAN BUITENGEWONE GELUIDSKWALITEIT.
De AVR-X1400H bevat hires-audiodecodering met verschillende lossless bestandstypen zoals ALAC, FLAC en WAV tot 24 bit/196 kHz en ondersteunt 2.8/5.6 MHz DSD-bestanden (DSD is het audiocoderingsformaat van SACD).

FLEXIBELE ZONE-PLAYBACK.
Met de AVR-X1400H kun je in de ene kamer van 5.1-kanaals surround genieten terwijl in een andere 'zone' een andere bron wordt afgespeeld, zoals een cd of gestreamde audio.

OVERAL ACCURATE BAS.
Een enkele subwoofer kan leiden tot een ongelijke basrespons met hoorbare pieken en dalen. De AVR-X1400H kan gebruik maken van twee subwoofers om lage frequenties uit te balanceren en produceert zo overal een accuratere bas. \

ERVAAR DE GEWELDIGE HEOS-ERVARING.
Geniet van je favoriete muziek overal om de woning. Deel je muziek die is opgeslagen in het thuisnetwerk, internetradio of streamingdiensten in het hele huis met HEOS draadloze luidsprekers of zelfs met andere receivers die HEOS ondersteunen. Bedien alles via de gratis HEOS App. Geniet van muziek van Spotify, TuneIn internetradio, Sound Cloud, Tidal, Napster of Deezer.

SELECTEER DE PERFECTE HEOS VOOR JOUW SET-UP.
De ingebouwde HEOS-technologie van de AVR-X1400H stelt je in staat je favoriete muziek draadloos en overal om je won naar iedere HEOS-speaker te streamen.

Specificaties

Type apparaat: Surround-receiver
Aantal kanalen: 7.1
Vermogen per kanaal (8 Ohm): 80 W
Vermogen per kanaal (6 Ohm): 120 W
High Resolution Audio
Artikelnummer: 1512687
Tuner
RDS (Radio Data System)
Ontvangstmodi: FM
Microfoon meting
Multiroom-gereed
Te verbinden met app
Wifi
Bluetooth
Geïntegreerde streamingdienst(en): Deezer, Tidal, Spotify, Tuneln
Afstandsbediening
Aansluitingen: 6x HDMI-ingang, 1x HDMI-uitgang, 2x analoge-audio-ingang, 2x optische-ingang, 2x subwoofer-uitgang, netwerkaansluiting
Surround formaten: Dolby Atmos, DTS HD Master, DTS:X, Dolby TrueHD
Algemene eigenschappen
Overige kenmerken: Draadloos verbinden met alle HEOS-speakers
Breedte: 43.4 cm
Hoogte: 15.1 cm
Gewicht: 8.5 kg
Diepte: 33.9 cm
Kleur: Zwart