Naar boven

DENON AVR-X2400H 7.2-kanaals AV Surround Receiver Zwart

Art.nr: DENON AVR-X2400H 7.2-kanaals AV Surround Receiver
DENON AVR-X2400H 7.2-kanaals AV-surroundreceiver levert ongelooflijk meeslepend surroundgeluid.
Merk:
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Productinformatie

Denon AVR-X2400H AV Surround Receiver

De AVR-X2400H 7.2-kanaals AV-surroundreceiver levert ongelooflijk meeslepend surroundgeluid, heeft voldoende versterkervermogen en een ongeëvenaard aantal muziekafspeelopties dankzij de ingebouwde HEOS-technologie.

GEWELDIG 3D-GELUID. Geniet van geweldig surroundgeluid met de nieuwste audioformaten, waaronder Dolby Atmos en DTS:X. Het ontwerp van de AVR-X2400H met 7 versterkers stelt je in staat twee speciale overhead-luidsprekers in een 5.1.2-configuratie te gebruiken.

GELUID OP DE JUISTE PLEK.
Ervaar iedere dimensie in Dolby Atmos. Waan je in het verhaal dankzij Dolby Atmos. De bewegende audio omringt je met levensechte geluidseffecten. Geniet van een 5.1-surround sound luidsprekersysteem en 2 extra overhead-luidsprekers of 2 Dolby Atmos elevation-luidsprekers voor de ultieme home theater-ervaring, waaronder Dolby Surround-upmixer voor oudere inhoud.

ERVAAR DE ACTIE NU DICHTERBIJ DAN OOIT.
DTS:X™ meeslepende audio plaatst het geluid daar waar het van nature in de ruimte voor zou komen en creëert zo een levensechte en multidimensionale audio-ervaring bij je thuis. De verbeterde beleving en het verhoogde realisme nemen je mee in de wereld van je favoriete films. De bijbehorende spatial remapping engine, DTS Neural:X™, blaast je film-, game- en muziekcollectie nieuw leven in! DTS:X brengt de bioscoop bij je thuis.

KLAAR VOOR 4K ULTRA HD.
Geniet van ultra-high-definitionafbeeldingen, zelfs van analoge en digitale SD- en HD-video.

OP ELK VLAK TOEKOMSTBESTENDIG.
Alle acht HDMI-ingangen ondersteunen HDCP 2.2 en de nieuwste HDMI-specificaties, waaronder 4K Ultra HD 60 Hz-video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR), 21:9-video, 3D en BT.2020 pass-through support.

BLAAS NIEUW LEVEN IN OUDERE BRONNEN.
Dankzij de geavanceerde videoverwerker van de AVR-X2400H worden bestaande video's met lagere resolutie van DVD's of andere digitale bronnen automatisch naar 4K opgewaardeerd. Je kunt zelfs een tv en projector tegelijkertijd op twee HDMI-ingangen aansluiten.

ALLERNIEUWSTE VIDEOFORMATEN.
De AVR-X2400H ondersteunt High Dynamic Range (HDR)-videoformaten. Hij is zelfs geschikt voor Dolby Vision en HLG (Hybrid Log Gamma; via toekomstige firmware-update). Dolby Vision transformeert de kijkervaring met verbluffende helderheid, contrast en kleur.

EENVOUDIGE INSTALLATIE EN VERBINDING.
Geniet in een handomdraai van de AVR-X2400H, die perfect op jouw voorkeuren is afgestemd.

STEL HET GELUID AF OP DE RUIMTE.
De AVR-X2400H bevat het Audyssey MultEQ XT-systeem dat de akoestiek in de kamer meet. Met de meegeleverde microfoon analyseert de AVR de uitvoer van iedere speaker uiterst nauwkeurig om zo elk kanaal te optimaliseren. Met de extra Audyssey MultEQ Editor App (te koop) kan de ervaren gebruiker naar behoefte nog dieper het systeem in.

BEVRIJD JE GELUID.
De AVR-X2400H is voorzien van een geavanceerd duaal-antennesysteem voor stabiel en foutloos streamen, bijvoorbeeld met Bluetooth en WiFi of Apple AirPlay.

ALLES ONDER CONTROLE.
Door middel van de "Denon 2016 AVR Remote" app kun je de receiver bedienen, alsmede je Denon Blu-ray-speler. Met de HEOS App kun je gemakkelijk gebruikmaken van multi-room streaming.

SELECTEER JE FAVORIETE BRONNEN.
Sla per bron je voorkeursinstellingen en geluidsmodus op zodat je er met een druk op de knop op het voorpaneel en de afstandsbediening bij kan.

GEAVANCEERDE GELUIDSVERWERKING.
Ervaar buitengewone geluidskwaliteit van zowel muziek als films. 

KRACHTIGE DSP-AUDIOVERWERKING.
De AVR is voorzien van een DSP-chip (Digital Sound Processor) die dankzij zijn ongelooflijke verwerkingscapaciteit met vier 300 MHz DSP-kernen meer dan 1 miljard berekeningen per seconde kan verwerken.

GENIET VAN BUITENGEWONE GELUIDSKWALITEIT.
De AVR-X2400H bevat hires-audiodecodering met verschillende lossless bestandstypen zoals ALAC, FLAC en WAV tot 24 bit/196 kHz en ondersteunt 2.8/5.6 MHz DSD-bestanden (DSD is het audiocoderingsformaat van SACD).

FLEXIBELE ZONE-PLAYBACK.
Met de AVR-X2400H kun je in de ene kamer van 5.1-kanaals surround genieten terwijl in een andere 'zone' een andere bron wordt afgespeeld, zoals een cd of streaming audio.

OVERAL ACCURATE BAS.
Een enkele subwoofer kan leiden tot een ongelijke basrespons met hoorbare pieken en dalen. De AVR-X2400H kan gebruik maken van twee subwoofers om lage frequenties uit te balanceren en produceert zo overal een accuratere bas.

ERVAAR DE GEWELDIGE HEOS-ERVARING.
Geniet van je favoriete muziek overal in huis. Deel je muziek die is opgeslagen in het thuisnetwerk, internetradio of streamingdiensten in het hele huis met HEOS draadloze luidsprekers of zelfs met andere receivers die HEOS ondersteunen. Bedien alles via de gratis HEOS App. Geniet van muziek van Spotify, TuneIn internetradio, Sound Cloud, Tidal, Napster of Deezer.

SELECTEER DE PERFECTE HEOS VOOR JOUW SET-UP.
De ingebouwde HEOS-technologie van de AVR-X2400H stelt je in staat je favoriete muziek draadloos en overal in huis naar iedere HEOS-speaker te streamen.

Specificaties


Uitgangsvermogen (Watt per kanaal) 95 W (bij 8 Ohms)
Decoders
Dolby Atmos, DTS:X, DTS Virtual:X-ready, Dolby Vision
Bluetooth
Wi-Fi
Streamingdiensten o.a. Apple AirPlay
FM/AM Tuner
RDS
Voorkeuzezenders
USB aansluitingen
Luidsprekeruitgangen 7
Luidsprekerselector
HDMI (in / uit) 8/2
Component (in / uit) 2/1
S-Video (in / uit) 0/0
Composiet (in / uit) 2/1
Digitaal Optisch (in / uit) 2/0
Digitaal Coaxiaal (in / uit) 1/0
Analoog (in / uit) 4/0
Subwoofer pre-out 2
Pre-out (algemeen) 1
Meerkanaals ingang
Netwerkaansluiting (bedraad)
Geschikt voor Banana pluggen
Multi-zone
Headphone Output
4K ondersteuning
4K Ultra HD Pass-Through
Appbediening
HEOS-app
Afmetingen (B x H x D) (in mm) 434 x 167 x 339