Naar boven
Aanbevolen
Hoya PL-CIR SLIM 58mm Hoya PL-CIR SLIM 58mm Polarisatie filters zijn filters die vaak voor speciale situaties gebruikt worden. Een CP-filter is wat blauwer in vergelijking met een UV-filter. ... 4495
Hoya Prime XS UV Filter 58mm Hoya Prime XS UV Filter 58mm De Prime XS serie beschikt over verhard glas voor extra stevigheid en is extra helder voor meer lichtdoorlatenheid. 2995

Nikon AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED

Art.nr: AFP 70-300mm
Dankzij het veelzijdig brandpuntsbereik en een lichte constructie is de Nikon AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED het ideale objectief voor fotografen die zich willen verdiepen in het maken van telefoto's
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Avontuurlijke superteleopnamen beginnen met dit DX-formaat zoomobjectief.

Met een veelzijdig brandpuntsbereik van 70-300 mm en een lichte constructie is dit objectief perfect voor fotografen die zich verder willen verdiepen in het maken van telefoto's. Of u nu prachtige opnamen van verafgelegen onderwerpen wilt maken, unieke vakantiefoto's wilt vastleggen of wilde dieren wilt fotograferen, u krijgt altijd scherpe resultaten met rijke kleuren.

Dit objectief stelt snel en stil scherp en is daarmee ideaal voor zowel video's als foto's. Dankzij het gestroomlijnde ontwerp is het objectief compact, waardoor het de perfecte partner is voor de kleinere DX-formaat D-SLR’s¹ van Nikon.

Licht zoomobjectief voor uitstekende superteleopnamen
Of u nu nieuw bent in de D-SLR-fotografie of een tweede objectief wilt om uw zoombereik te vergroten, dit DX-formaat objectief met 4,3x zoom is het ideale accessoire.  Maak prachtige composities dankzij het veelzijdige brandpuntsbereik van 70-300 mm (equivalent in FX-formaat: 105-450 mm) waarmee u onderwerpen eenvoudig dichtbij brengt. Profiteer van de flexibiliteit om in te zoomen op wilde dieren of dichtbij genoeg te komen om schitterende close-ups van spelende kinderen vast te leggen. Ook als u films wilt opnemen, is dit objectief dankzij de vloeiende, stille autofocus een slimme keuze.

Vloeiende, snelle autofocus: Nikon's stappenmotor
Nikon's nieuwe stappenmotor zorgt ervoor dat dit objectief snel scherpstelt en door de stille werking is het ideaal voor het opnemen van films. Wanneer u inzoomt om een foto te maken, wordt het onderwerp direct en met uiterste precisie scherp in beeld gebracht. En wanneer u video-opnamen maakt, zorgt de motor ervoor dat het scherpstelpunt praktisch zonder enig geluid vloeiend van het ene naar het andere onderwerp kan worden verschoven.

Beelden van Nikon-kwaliteit
Dit DX-formaat NIKKOR-objectief is speciaal ontworpen om het grote aantal pixels en de geavanceerde beeldsensor van uw Nikon D-SLR optimaal te benutten. Eén element van ED-glas (extra lage dispersie) beperkt chromatische aberratie tot het minimum wat leidt tot hogeresolutiebeelden met levendige kleuren, scherpe details en een perfect contrast.

Vereenvoudigde bediening
Via het cameramenu² kunt u schakelen tussen autofocus en handmatige scherpstelling.  Doordat scherpstelinstellingen kunnen worden gewijzigd in het cameramenu in plaats van met schakelaars op het objectief, wordt voorkomen dat instellingen tijdens het fotograferen onopzettelijk worden gewijzigd.

Specificaties

Brandpuntsafstand
70-300 mm

Maximaal diafragma
f/4.5-6.3

Minimaal diafragma
f/22-32

Objectiefconstructie
14 elementen in 10 groepen (één element van ED-glas)

Beeldhoek
22°50′-5°20′

Kortste scherpstelafstand
1,1 m

Maximale reproductieverhouding
0,22x

Aantal diafragmalamellen
7 (afgerond)

Maat voor filters/voorzetlenzen
58 mm

Diameter x lengte (vanaf objectiefvatting)
Circa 72 × 125 mm

Gewicht
Circa 400 gram

Wat zit er in de doos?

  • Opklikbare voorste objectiefdop van 58 mm LC-58
  • Achterste objectiefdop (wit)