Naar boven

Samsung droger DV90M8204AW

Art.nr: Droger DV90M8204AW
De Samsung droger DV90M8204AW is een zuinige en efficiënte warmtepompdroger (Energieklasse A+++). De droger beschikt o.a. over de Airwash technologie voor het verfrissen van je kleding zonder wasmiddel of water. Het verbeterde 2-in-1 filtersysteem zorgt voor optimale droogprestaties.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Specificaties

Energieklasse A+++
Warmtepompdrogers zijn efficiënter en zuiniger - en zachter voor je kleren. Ze hebben een A+++ energieklasse, waardoor ze veel minder stroom verbruiken.

Altijd en overal te bedienen
Dankzij Smart Control bedien je de droger met een app op je smartphone, waar je ook bent.* Je kan het droogprogramma en het droogniveau regelen, meldingen bekijken en het stroomverbruik bijhouden.

Slimmer drogen met minder energie
OptimalDry™ is een intelligent droogsysteem met sensors die monitoren wat de vochtigheid en temperatuur is en wanneer de warmtewisselaar gereinigd moet worden. Dit systeem past continu de droogtijd aan voor het beste resultaat, verbruikt minder stroom en voorkomt slijtage aan kleding.

Beter filtersysteem
Dankzij het geavanceerde 2-in-1 filter met dubbele filterlaag heeft de warmtewisselaar geen apart filter nodig en krijg je altijd optimale droogprestaties. De droger geeft aan wanneer het filter en de warmtewisselaar moeten worden gereinigd.

Kleding opfrissen met lucht
De AirWash technologie van je Samsung droger verwijdert vieze luchtjes en frist je kleding op. Gewoon met warme lucht, zonder water of wasmiddel.


Condenswaterniveau
De handige indicator aan de voorkant geeft aan hoeveel water er uit de was is gehaald. Je ziet in één oogopslag of het reservoir moet worden geleegd voordat je iets gaat drogen.