Naar boven

Samsung RH57H90707F/EG

Art.nr: RH57H90707F/EG
Samsung RH57H90707F/EG is een luxe en zuinige Amerikaanse No frost koel/vriescombinatie met water-dispenser. De bijzondere Showcase functionaliteit zorgt ervoor dat de producten langer vers blijven.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Direct toegang tot je favoriete voedsel
Het "koelkast in een koelkast" design optimaliseert het gebruik van de ruimte. Hierdoor heeft het hele gezin snelle en eenvoudige toegang tot alle voedingswaren. Maak optimaal gebruik van de verschillende zones in je koelkast. In de gezinsvriendelijke ShowCase plaats je alle veelgebruikte voedingsmiddelen; items die groter en langdurig houdbaar zijn, bewaar je in de InnerCase.

Alles binnen handbereik
Aan de voorkant van deze Samsung koelkast vind je de ShowCase - een ""koelkast in een koelkast"". Plaats hier alle favoriete en veelgebruikte voedingsmiddelen - de hele familie kan er snel en eenvoudig bij. In de ShowCase is ruim plaats voor zes specifieke soorten producten (kaas, sauzen, dranken, snacks, kinderen en overige items). Ook vind je hier 3 zones speciaal voor verschillende familieleden. Iedereen vindt hier heel gemakkelijk waar die naar op zoek is.

Altijd koel
Door de metalen koeling aan de binnenkant van de deur, blijft de temperatuur constant. Het metaal houdt koelte in de lucht en de thermische geleidbaarheid herstelt het snelle warmteverlies zodra de deur weer gesloten is. Zo blijft voedsel altijd vers - zelfs als je de deur regelmatig opent.

Tijdloos & Stijlvol Design
De verfijnde premium stijl van de Samsung ShowCase koelkast brengt elegantie in elke keuken. Naast een tijdloze massief metalen afwerking beschikt deze koelkast over een roestvrijstalen Ice & Water Dispenser en helder ijsblauwe tekst in het display. Ook is het design afgestemd op de diepte van je keukenkastjes: de koelkast steekt niet uit en speciale installatie is niet nodig. De Samsung ShowCase koelkast past in elke keuken.

Koel in alle hoeken
Het All-Around koelsysteem van de Samsung ShowCase koelkast koelt gelijkmatig van hoek tot hoek. Op de hoogte van elke plank wordt koude lucht uit meerdere openingen geblazen. Het resultaat: een gelijkmatige en constante temperatuur van boven tot beneden. Zo blijven je voedingswaren fris en vers.

Verstelbaar naar jouw wensen
Met de Schuif & Vouw Plank creëer je extra flexibiliteit in de Samsung ShowCase koelkast. Wil je hoge flessen of grote bakjes koelen? Schuif de plank erin en vouw eenvoudig omhoog of omlaag om de exacte vorm te creeëren. Zo verspil je geen ruimte en passen alle voedingswaren handig in je koelkast.

ijs en gekoeld water met één druk op de knop
De Ice & Water Dispenser zorgt voor verfrissing met één druk op de knop. Geniet van een glas gekoeld en gefilterd water of een bak blokjes of gemalen ijs. De elegante roestvrijstalen afwerking en het helder ijsblauw display past perfect bij elke moderne keuken.

Meer ijs en ruimte
Laat het maken van ijs maar over aan de Ice Master! Deze is ingebouwd in de deur waardoor jij twee extra vrije planken in de vriezer hebt om voedingswaren in te vriezen. Bang dat het ijs op is? Dankzij de transparante wand zie jij precies hoeveel ijs je nog hebt. Je kunt maar liefst 2 kg ijs opslaan.

Extra ruimte voor grote items
Ruimtegebrek is geen optie. De Samsung ShowCase koelkast bevat diepe laden in zowel de koelkast als de vriezer. In- en uitladen gaat veel makkelijker en ook het plaatsen van grote producten is eenvoudig. Perfect voor een druk gezin dat graag plezier maakt met vrienden en familie!

Specificaties

Netto Kast hoogte met Scharnier (mm) 1774 mm
Netto Kast hoogte zonder Scharnier (mm) 1774 mm
Gewicht 146 kg
Verpakking Diepte (mm)  776 mm
Koeling KenmerkenMulti Flow  Ja
No Frost  Ja
Koel Type  Ja
Kleur  Verfijnd Staal
Dispenser met Water Filter  Ja
Display & Control (Koelkast en Vriezer) STS kijken & ijsblauw LED
Handvat  FSR Handvat
Deur Type  FSR Deur
Dispenser Type  2 Hefbomen (Ijs & Water)
LED-verlichting  Bovenkant + Zijkanten
Deurvakken  4 EA
Deurlades  2 EA
Opvouwbare Planken  1 EA
Planken  3 EA
Groente & Fruit Lades  3 EA
Wijnrek  Ja
CoolSelect Zone™  Nee
Type Verdeling  Smart Divider
Eierenrek  Ja
Kenmerken Vriezer
ijsmaker  Ja
LED-verlichting  Bovenkant + Zijkanten
Deurvakken 3 EA
Planken  4 EA
Pizza Pocket / Snack Pocket  Ja
Deur Alarm  Ja
Compressor  Ja
Cyclopentane Insulation Ja
Materiaal Deur Metaal
Geurverfrisser  Ja
InstallatieVrijstaand Nee
Inbouw  Nee
Prestaties Koel Capaciteit13 kg/24hr
Energieklasse  A++