Naar boven

Canon EOS 6D Mark II Body

Art.nr: Canon EOS 6D Mark II Body
Voor iedereen die ambitieuze fotografieprojecten voor ogen heeft of professioneler wil gaan fotograferen. De Canon EOS 6D Mark II heeft alles in zich wat nodig is voor uw volgende stap.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie


 
De kleine full-frame camera met grote prestaties
Dit benchmark-DSLR-ontwerp beschikt over beschermende afdichtingen tegen stof en vocht en voelt meteen vertrouwd, zodat het uitstekend past bij je bestaande EOS-uitrusting.

Je volgende creatieve stappen in fotografie
Portretfotografen zullen blij zijn met de geringe scherptediepte die door de full-frame sensor van de EOS 6D Mark II wordt geleverd. Ook zullen ze het waarderen dat de camera in staat is kortstondige uitdrukkingen met 6,5 frames per seconde vast te leggen. Bij het fotograferen van landschappen legt de 26,2 Megapixel-sensor van de camera beelden boordevol details en dynamisch bereik vast voor foto's met levensechte diepte en helderheid.

Nauwkeurige scherpstelling voor kritische scherpte
Geavanceerde autofocus gebruikt 45-punts cross type om zeer nauwkeurig scherp te stellen, zelfs in donkere omstandigheden zoals bij maanlicht. Fotografeer vol vertrouwen wanneer je werkt met geringe scherptediepte en volg dynamische onderwerpen als ze door het beeld bewegen.

Jouw kijk op de wereld
De grote pentaprismazoeker van de EOS 6D Mark II zorgt voor een uitzonderlijk duidelijk beeld van de wereld, waardoor een natuurlijke band met je onderwerp ontstaat en je meer op je gevoel af kunt gaan tijdens het fotograferen.

Maak composities vanuit elke hoek
Je kunt gemakkelijk opnamen maken vanuit lage hoeken of boven de hoofden op een groot terrein, dankzij het variangle scherm van de EOS 6D Mark II dat naar buiten klapt en in alle richtingen kan worden gedraaid. Probeer de camera eens op heuphoogte te gebruiken voor meer natuurlijke portretten.

Ingebouwde GPS* volgt elke verplaatsing
Voeg locatiegegevens toe aan elk beeld dat je vastlegt - waar ter wereld je ook bent. Ideaal om bij te houden waar je bent geweest of om nauwkeurige onderschriften toe te voegen aan je foto wanneer je je avonturen beschrijft.

Ontworpen om samen te werken met je smartphone of tablet
De EOS 6D Mark II maakt gebruik van Bluetooth® om een Wi-Fi-verbinding te maken met je smartphone of tablet** voor eenvoudig instellen. Doorzoek en selecteer foto's op het scherm van je apparaat en deel ze vervolgens met vrienden. Je apparaat kan ook worden gebruikt om de camera op afstand te bedienen – inclusief Live View.

Full HD-video's van bioscoopkwaliteit
Maak prachtige Full HD-video's van uitstekende kwaliteit met de geringe scherptediepte die kenmerkend is voor professionele video's. Dual Pixel CMOS AF corrigeert gemakkelijk om bewegende onderwerpen scherp te houden zonder storende, abrupte veranderingen in focus en de geïntegreerde 5-assige digitale stabilisatie vermindert onbedoelde camerabewegingen.

Met de camera kunnen 4K time-lapse-video's worden gemaakt waarbij de bewegingen van langzaam veranderende scènes met ongelooflijke details worden vastgelegd.

Specificaties

 • 26.2 Megapixels
 • CMOS Sensor 
 • Low-Pass filter ingebouwd
 • DIGIC7 Beeldprocessor

 • Intelligent viewfinder
 • ISO maximaal 40.000
 • Variangle scherm
 • Touchscreen
 • 45 Cross-type AF punten
 • GPS
 • Dual Pixel CMOS AF
 • WiFi, Bluetooth en NFC

 • Water- en stofbestendig
 • Afmetingen: 144 x 110.5 x 74.8mm

Wat zit er in de doos?

EOS 6D Mark II

Oogschelp Eb

Cameradop R-F-3

Draagriem

Accu LP-E6N

Acculader LC-E6E

Gebruikershandleiding