Naar boven

Rotel RAP1580 Zwart 7 kanaals versterker

Art.nr: Rotel RAP1580 Zwart 7 kanaals versterker
Deze 7 kanaals versterker van dit gerenommeerde merk heeft een grote ringkerntransformator die het apparaat voorziet van 100 Watt aan vermogen per kanaal.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Rotel heeft een nieuwe geïntegreerde versterker in haar assrtiment. De Rotel RAP-1580, heeft zeven versterkte kanalen en ondersteuning voor het verwerken van 11-kanaals surroundsound.

De Rotel RAP-1580 biedt  verder ondersteuning voor de nieuwste surroundformaten; Dolby Atmos en DTS:X.

Deze versterker van dit gerenommeerde merk heeft een grote ringkerntransformator die het apparaat voorziet van 100 Watt aan vermogen per kanaal. Dit is het vermogen wanneer alle kanalen tegelijkertijd aangestuurd worden, bij een impedantie van 8 Ohm.

Wanneer twee kanalen aangestuurd worden is er een vermogen van 150 Watt per kanaal beschikbaar, en in ieder geval blijft de total harmonic distortion (THD) onder de o.03% van 20Hz tot 20kHz. De versterker maakt gebruik van high performance Wolfson 24-bit / 192kHz digitaal-naar-analoog converters voor alle kanalen.

Wat betreft de aansluitingen is Rotel RAP-1580 voorzien van maar liefst acht HDMI-inputs en twee HDMI-outputs. Drie van de ingangen en alle uitgangen ondersteunen HDCP 2.2.

Voor audio zijn voldoende aansluitingen aanwezig, waaronder drie paar ongebalanceerde RAC-inputs, een MM Phono-aansluiting, multi-kanaals analoge RCA-inputs, een stereo XLR gebalanceerde input, drie digitale optische aansluitingen, drie digitale coaxiale aansluitingen, USB en een ethernetpoort. Voor draadloze communicatie is Bluetooth met aptX aanwezig.

Apollo, al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor uw Rotel Hifi. Ook voor een versterker van het merk Rotel bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, hi fi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer.

U bent van harte welkom in onze winkel! U bestelt bij ons 24 uur per dag, 365 dagen per jaar veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.