Naar boven

Flipside 300 Zwart

Art.nr: Flipside 300 zwart
Flipside 300, een camera rugzak met grote capaciteit. Omdat de Flipside 300 camera rugzak één hoofdcompartiment heeft dat volledig is bedoeld voor je camera-uitrusting, past er in de tas flink wat apparatuur. Flipside 300 biedt plaats aan 1 Professionele spiegelreflexcamera met aangekoppelde 300mm f/2.8 lens, plus 1-3 extra lenzen, een flitser of andere accessoires. In het hoofdvak zit tevens een accessoirebuidel waarin bijvoorbeeld kabels en accu’s kunnen worden opgeborgen. Deze buidel is uitneembaar en kan eventueel thuisgelaten worden wanneer deze niet nodig is op locatie. Flipside 300 heeft aan de buitenkant een extra zijvak waarin kleine accessoires zoals extra geheugenkaarten kunnen worden meegenomen. Ook heeft Flipside 300 een gaasnet zijvak voor een compacte waterfles. Aan de voorzijde van de camera rugzak bevind zich de opvouwbare statiefbevestiging die geschikt is voor een compact statief of een monopod.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Flipside 300, een camera rugzak met grote capaciteit.

Omdat de Flipside 300 camera rugzak één hoofdcompartiment heeft dat volledig is bedoeld voor je camera-uitrusting, past er in de tas flink wat apparatuur. Flipside 300 biedt plaats aan 1 Professionele spiegelreflexcamera met aangekoppelde 300mm f/2.8 lens, plus 1-3 extra lenzen, een flitser of andere accessoires. In het hoofdvak zit tevens een accessoirebuidel waarin bijvoorbeeld kabels en accu’s kunnen worden opgeborgen. Deze buidel is uitneembaar en kan eventueel thuisgelaten worden wanneer deze niet nodig is op locatie. Flipside 300 heeft aan de buitenkant een extra zijvak waarin kleine accessoires zoals extra geheugenkaarten kunnen worden meegenomen. Ook heeft Flipside 300 een gaasnet zijvak voor een compacte waterfles. Aan de voorzijde van de camera rugzak bevind zich de opvouwbare statiefbevestiging die geschikt is voor een compact statief of een monopod.

De Flipside 300 is een erg comfortabele camera rugzak

Flipside 300 bezit aan de bovenzijde een antislip hangreep. Het draagharnas aan de achterzijde van de rugzak bestaat uit 2 verstelbare draagbanden met een horizontaal borstriempje voor extra comfort. De afneembare en verstelbare heupriem zorgt ervoor dat de camera rugzak goed op zijn plaats blijft. Flipside 300 is comfortabel en verspreid het gewicht gelijkmatig en biedt extra comfort ten opzichte van andere cameratassen.

Specificaties

  • Rugzak
  • accessoire buidel
  • Geschikt voor Reflex body met lens, 2-4 extra lenzen afhankelijk van het formaat, Flitser, statief en Accessoires
  • Materiaal: Nylon
  • Waterafstotend buitenmateriaal
  • Buitenafmeting: 25,8 x 17,4 x 44,5cm
  • Binnenafmeting: 23 x 13,8 x 40,5cm

Wat zit er in de doos?

  • Lowepro Flipside 300

Video