Naar boven

Flipside 400 AW Zwart

Art.nr: Flipside 400AW
Lowepro Flipside 400AW, een camera rugzak met grote capaciteit. Omdat de Flipside 400AW camera rugzak één hoofdcompartiment heeft dat volledig is bedoeld voor je camera-uitrusting, past er in de tas flink wat apparatuur. Flipside 400AW biedt plaats aan 1 Professionele spiegelreflexcamera met aangekoppelde 300mm f/2.8 lens, plus een extra camerabody met 4-6 extra lenzen en een flitser of andere accessoires. In het hoofdvak zit tevens een accessoirebuidel waarin bijvoorbeeld kabels en accu’s kunnen worden opgeborgen. Deze buidel is uitneembaar en kan eventueel thuisgelaten worden wanneer deze niet nodig is op locatie. Flipside 400AW heeft aan de buitenkant een extra zijvak waarin kleine accessoires zoals extra geheugenkaarten kunnen worden meegenomen. In het ruime voorvak past o.a. een reisgids of een compacte netbook of tablet. Ook heeft Flipside 400AW een gaasnet zijvak voor een compacte waterfles. Aan de voorzijde van de camera rugzak bevind zich de opvouwbare statiefbevestiging die geschikt is voor een compact statief of een monopod.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Lowepro Flipside 400AW, een camera rugzak met grote capaciteit

Omdat de Flipside 400AW camera rugzak één hoofdcompartiment heeft dat volledig is bedoeld voor je camera-uitrusting, past er in de tas flink wat apparatuur. Flipside 400AW biedt plaats aan 1 Professionele spiegelreflexcamera met aangekoppelde 300mm f/2.8 lens, plus een extra camerabody met 4-6 extra lenzen en een flitser of andere accessoires. In het hoofdvak zit tevens een accessoirebuidel waarin bijvoorbeeld kabels en accu’s kunnen worden opgeborgen. Deze buidel is uitneembaar en kan eventueel thuisgelaten worden wanneer deze niet nodig is op locatie. Flipside 400AW heeft aan de buitenkant een extra zijvak waarin kleine accessoires zoals extra geheugenkaarten kunnen worden meegenomen. In het ruime voorvak past o.a. een reisgids of een compacte netbook of tablet. Ook heeft Flipside 400AW een gaasnet zijvak voor een compacte waterfles. Aan de voorzijde van de camera rugzak bevind zich de opvouwbare statiefbevestiging die geschikt is voor een compact statief of een monopod.

De Flipside 400AW is een erg comfortabele cameratas

Flipside 400AW bezit aan de bovenzijde een antislip hangreep. Het draagharnas aan de achterzijde van de rugzak bestaat uit 2 verstelbare draagbanden met een horizontaal borstriempje voor extra comfort. De afneembare en verstelbare heupriem zorgt ervoor dat de tas goed op zijn plaats blijft. Flipside 400AW is comfortabel en verspreid het gewicht gelijkmatig en biedt extra comfort ten opzichte van andere cameratassen.

Specificaties

  • Rugzak
  • accessoire buidel
  • Geschikt voor Reflex body met lens, 4-6 extra lenzen afhankelijk van het formaat, Flitser, statief en Accessoires
  • Materiaal: Nylon
  • Waterafstotend buitenmateriaal
  • Buitenafmeting: 30,3 x 25,3 x 46cm
  • Binnenafmeting: 27 x 15 x 42,5cm

Wat zit er in de doos?

  • Lowepro Flipside 400

Video