Naar boven

Flipside 500 AW Zwart

Art.nr: Flipside 500AW
Flipside 500AW, een camera rugzak met grote capaciteit. Omdat de Flipside 500AW camera rugzak één hoofdcompartiment heeft dat volledig is bedoeld voor je camera-uitrusting, past er in de tas flink wat apparatuur. Flipside 500AW biedt plaats aan 1 Professionele spiegelreflexcamera met aangekoppelde 500mm f/4.0 lens, plus één à twee extra camerabodies met 2-4 extra lenzen en een flitser of andere accessoires. In het hoofdvak zit tevens een accessoirebuidel waarin bijvoorbeeld kabels en accu’s kunnen worden opgeborgen. Deze buidel is uitneembaar en kan eventueel thuisgelaten worden wanneer deze niet nodig is op locatie. Flipside 500AW heeft aan de buitenkant een extra zijvak waarin kleine accessoires zoals extra geheugenkaarten kunnen worden meegenomen. In het ruime voorvak past o.a. een reisgids of een compacte netbook, laptop of tablet. Ook heeft Flipside 500AW een gaasnet zijvak voor een compacte waterfles. Aan de voorzijde van de camera rugzak bevind zich de opvouwbare statiefbevestiging die geschikt is voor een compact statief of een monopod.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Flipside 500AW, een camera rugzak met grote capaciteit

Omdat de Flipside 500AW camera rugzak één hoofdcompartiment heeft dat volledig is bedoeld voor je camera-uitrusting, past er in de tas flink wat apparatuur. Flipside 500AW biedt plaats aan 1 Professionele spiegelreflexcamera met aangekoppelde 500mm f/4.0 lens, plus één à twee extra camerabodies met 2-4 extra lenzen en een flitser of andere accessoires. In het hoofdvak zit tevens een accessoirebuidel waarin bijvoorbeeld kabels en accu’s kunnen worden opgeborgen. Deze buidel is uitneembaar en kan eventueel thuisgelaten worden wanneer deze niet nodig is op locatie. Flipside 500AW heeft aan de buitenkant een extra zijvak waarin kleine accessoires zoals extra geheugenkaarten kunnen worden meegenomen. In het ruime voorvak past o.a. een reisgids of een compacte netbook, laptop of tablet. Ook heeft Flipside 500AW een gaasnet zijvak voor een compacte waterfles. Aan de voorzijde van de camera rugzak bevind zich de opvouwbare statiefbevestiging die geschikt is voor een compact statief of een monopod.

De Flipside 500AW is een erg comfortabele camera rugzak

Flipside 500AW bezit aan de bovenzijde een antislip hangreep. Het draagharnas aan de achterzijde van de rugzak bestaat uit 2 verstelbare draagbanden met een horizontaal borstriempje voor extra comfort. De afneembare en verstelbare brede en luxe heupriem zorgt ervoor dat de camera rugzak goed op zijn plaats blijft. Flipside 500AW is comfortabel en verspreid het gewicht gelijkmatig en biedt extra comfort ten opzichte van andere cameratassen.

Specificaties

  • Rugzak
  • accessoire buidel
  • Geschikt voor Reflex body met 500mm lens, 2-3  extra lenzen afhankelijk van het formaat, Flitser, statief en Tablet
  • Materiaal: Nylon
  • Waterafstotend buitenmateriaal
  • Buitenafmeting: 30 x 32,5 x 51cm
  • Binnenafmeting: 28 x 32,5 x 51cm

Wat zit er in de doos?

  • Lowepro Flipside 500

Video