Naar boven
€ 299,00 € 249,00
Kortingscode beschikbaar ?
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Flexson PLAY:3 - Tafelstandaard voor SONOS wit Flexson PLAY:3 - Tafelstandaard voor SONOS wit De Flexson tafelstandaard voor de SONOS Play:3 speaker is een compacte, degelijke en zeer fraai ontworpen standaard. € 49,99
Sonos Playbar Sonos Playbar Hifi-geluid voor je televisie. Dankzij negen geïntegreerde luidsprekers vult Sonos Playbar elke kamer met ultra-realistisch geluid voor games en fi... € 799,00 € 693,00
Sonos Playbar muurbeugel Sonos Playbar muurbeugel Een gemakkelijke en solide wandmontage-oplossing voor de SONOS PLAYBAR € 49,00
Flexson PLAY:3 - Muurbeugel voor SONOS wit Flexson PLAY:3 - Muurbeugel voor SONOS wit Flexson PLAY:3 - Muurbeugel voor SONOS is gemaakt van een superieure kwaliteit staal en is eenvoudig te monteren. € 59,99
Flexson PLAY:3 - Plafondbeugel voor SONOS Flexson PLAY:3 - Plafondbeugel voor SONOS Flexson Sonos PLAY:3 - Plafondbeugel voor SONOS is gemaakt van een superieure kwaliteit staal en is eenvoudig te monteren. € 159,99

Sonos Play 3 wit

Art.nr: Sonos Play 3 wit
In Sonos PLAY:3 zijn 3 uiterst geavanceerde digitale versterkers geïntegreerd en elk van die versterkers is gekoppeld aan een van de 3 luidsprekers, met als resultaat superieur geluid in elke kamer.
Merk:
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.
Wit

Productinformatie

De Sonos Play 3; begin met één en breid uit naar elke kamer tot je huis bol staat van je favoriete tracks. En bedien alles met de gratis SONOS Controller Apps voor je Android, iPhone of iPad

De Sonos Play 3 Boekenplankspeaker is een kleine, sexy, overal passende, blaas-het-dak-eraf alles-in-één speler. In de PLAY:3 zijn 3 uiterst geavanceerde digitale versterkers geïntegreerd en elk van die versterkers is gekoppeld aan een van de 3 luidsprekers, met als resultaat superieur geluid in elke kamer.

Puur, helder en kamervullend geluid.
Het draadloze muzieksysteem levert puur, helder en kamervullend geluid. Perfect voor muziek in de keuken, slaapkamer, kantoor of een andere kamer van je huis. Een basradiator levert vette lage tonen, terwijl twee drivers voor de middentonen en een tweeter het geluid afronden.

D-klasse versterkers
De Play:3 heeft geavanceerde, fantastisch klinkende versterkers die licht van gewicht zijn, krachtig en zuinig in het stroomverbruik in de standbystand en in gebruik.
Volledig digitale geluidsarchitectuur
De muziek die door de artiest in de studio is opgenomen, wordt bij je thuis exact zo gereproduceerd. Alle filterinstellingen, de actieve equalizer en de synchronisatie werken allemaal in het digitale domein via uiterst geavanceerde DSP-circuits, dus er is absoluut geen verlies van geluidskwaliteit of energie.

Instelbare lage en hoge tonen
De lage en hoge tonen, de balans en het volume zijn per kamer instelbaar, dus in elke kamer heb je het gewenste geluid. Het volume kun je per kamer of voor groepen kamers tegelijk regelen.

Een oneindige hoeveelheid muziek van de meest populaire online muziekservices
Met Sonos kun je luisteren naar meer dan 100.000 radiostations, programma's en podcasts – allemaal gratis. En je kunt er naar luisteren zonder je computer aan te zetten. Blader door stations of typ specifieke roepletters of de naam van je favoriete presentator.

Muziek zonder computer
Directe toegang tot miljoenen nummers en duizenden radiostations, zonder rippen, downloaden of een computer in te schakelen. Sonos maakt direct verbinding met deze services via het internet en streamt dan de muziek naar de kamers van je keuze.

Speel de muziek op je computer, ongeacht welke kamer
Speel muziek die is opgeslagen op 16 pc's, Mac's of NAS-apparaten (Network Attached Storage) in je thuisnetwerk. De meest populaire bestandsindelingen, van iTunes tot MP3, worden ondersteund.

Gemakkelijke internetverbindingen voor andere producten in huis
Wanneer de Play:3 draadloos is verbonden met een BRIDGE of andere speler, kun je de ethernetpoort op de achterkant gebruiken om een settopbox, digitale videorecorder, pc, gameconsole of NAS-station te verbinden met het internet.

Geïntegreerde multi-room bediening
Als je meerdere spelers hebt, kun je regelen welke muziek wordt afgespeeld in welke kamer en, vanuit elke kamer van het huis. SONOS CONTROL is niet gebonden aan een specifieke speler, dus je kunt elke control gebruiken om de muziek en het volume te regelen.

Geïntegreerde functie voor draadloze verbindingen
Je kan de Play:3 overal neerzetten, zodat je overal in huis draadloos van je muziek geniet. Spelers en Controllers brengen hun eigen beveiligde en draadloze netwerk tot stand, waarmee wordt gezorgd voor het bereik en de superieure prestaties die nodig zijn om muziek in het hele huis af te spelen. Let op: om te beginnen, moet je een speler of BRIDGE aansluiten op je thuisnetwerk met een standaard ethernetkabel.

SONOS monteren of ophangen
Wilt uw Sonos Play 1 met een beugel aan de muur bevestigen, het plafond, op tafel met een standaard, bureau of op uw nachtkastje met verlichting? Aan de rechterzijde treft u een aantal suggesties om SONOS te bevestigen of Klik op onderstaande afbeelding en bekijk direct alle Flexson accessoires voor Sonos.

Specificaties

  • Stream je hele muziekverzameling, online muziekservices en radiostations
  • Draadloze bediening, eenvoudige installatie
  • Begin met één, breid overal uit
  • Zo veelzijdig dat je hem overal kan neerzetten -- horizontaal of verticaal
  • HiFi-speakersysteem met 3 drivers

Wat zit er in de doos?

  • Netstroom adapter
  • Snelstartgids
  • Netwerkkabel
  • Cd met installatiesoftware

Kijk ook eens naar

Video