Naar boven
79900 74900
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Sonos One SL Zwart - Set van 2 stuks Actie Sonos One SL Zwart - Set van 2 stuks Actie Geniet van rijk, kamervullend geluid met Sonos One SL. Bedien hem met de Sonos-app, AirPlay 2 en meer. Het compacte ontwerp past vrijwel overal. Ze... 37500
Sonos One Black Zwart Duopack (Gen 2) Sonos One Black Zwart Duopack (Gen 2) Egaal matzwart of matwit design, met een duurzame metalen grille. Past in elk interieur. Draadloze verbinding met andere speakers in het Sonos Home... 39900

Sonos Sub Hoogglans Zwart

Art.nr: Sonos Sub
De Sonos Sub is een subwoofer met adembenemend geluid. De subwoofer is geschikt voor alle sonos apparaten.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Zwart

Productinformatie


Grenzeloze diepe tonen 

Vult de hele kamer met een vol, diep geluid waarbij je elk akkoord en elke toon hoort en voelt. Je hoort niet alleen het verschil dat de draadloze subwoofer maakt, je voelt het ook door je hele lijf.

Geweldig geluid. Geen enkele trilling 

Twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling speakers zorgen voor een diep en helder geluid. De behuizing voorkomt zoemende of trillende bijgeluiden.

Eenvoudige installatie, met één druk op de knop 
Geen last van vervelende kabels. Programmeren hoeft niet. Druk op de knop, volg de instructies in de app en stel de geluidsinstellingen automatisch af voor een perfecte balans tussen je SUB en je Sonos-speler. Zo krijg je optimaal en kamervullend luistergenot.

Waar je maar wilt 

De SUB is draadloos en is ontworpen voor een perfect geluid in elke stand. Je kunt je SUB dus neerzetten waar je maar wilt. Je zou hem zelfs onder de bank kunnen schuiven.

Toegang tot al je muziek

Voorgeprogrammeerde, gratis, internetradiostations 

Luister naar meer dan 100.000 radiostations, shows en podcasts. Helemaal gratis. Je kunt zelfs luisteren zonder je computer aan te zetten. Blader door stations of typ je favoriete DJ in.

Eindeloos luisteren naar muziek van de populairste online muziekdiensten 

Sonos werkt vlekkeloos met Apple Music, Spotify, Pandora, Deezer, Radio by TuneIn, SiriusXM, Google Play Music, SoundCloud, Amazon Music, iHeartRadio, Rhapsody, Rdio, Qobuz, TIDAL, en downloads van alle diensten die DRM-vrije tracks aanbieden. (beschikbaarheid van de dienst verschilt per regio.)

Muziek afspelen zonder dat je je computer nodig hebt 

Direct toegang tot miljoenen nummers en duizenden radiostations zonder te hoeven rippen, downloaden of je computer aan te zetten. Sonos maakt via internet rechtstreeks contact met deze diensten, en streamt vervolgens de muziek naar de door jou gewenste kamers.

Speel muziek van je computer af in elke gewenste kamer 

Speel de muziek af die op je computer of NAS-apparatuur (Network Attached Storage) in je thuisnetwerk staat. Sonos ondersteunt de populairste audioformaten, van iTunes tot MP3.

Force-cancelling speakers 

De behuizing voorkomt zoemende of trillende bijgeluiden.

Flexibele richting 

Plaats de speaker waar je maar wilt. Je zou hem zelfs plat onder je bank kunnen schuiven.

Bedien je Sonos-muzieksysteem met je smartphone, tablet of computer

Bedien al je muziek en kamers met je Android™-toestel, iPhone®, iPod touch®, iPad™, pc of Mac. 

Met de gratis app voor Android, iPhone, iPad, pc en Mac kun je je Sonos-spelers, muziek op internet en je computer bedienen vanuit je luie stoel. Download de gratis mobiele apps via de iTunes App Store of Google Play™. Download de apps voor pc en Mac.

Ingebouwde multi-room-bediening 

Voor alle Sonos spelers geldt; vanaf elke plek in huis kun je kiezen welke muziek er in welke kamer wordt afgespeeld.

Muziek vinden en afspelen in een handomdraai 

Zoek naar tracks en muziekzenders, maak je keuze en regel het volume vanaf elke plek in huis.

Draadloze, multi-room-muziek met SonosNet

Volledig draadloos 

Je kunt de SUB overal neerzetten en elke kamer in je huis van muziek voorzien, helemaal draadloos. Spelers en controllers zetten hun eigen veilige draadloze netwerk op dat zorgt voor het uitgebreide aanbod en de superieure prestaties die je nodig hebt om muziek in je hele huis af te kunnen spelen.

Andere kamer, andere track 

Een internetradiozender in de keuken, een gestreamde muziekdienst in de keuken, en een nummer uit je iTunes-bibliotheek in de woonkamer; allemaal tegelijk.

Iedere kamer hetzelfde nummer, perfect synchroon 

Speel hetzelfde nummer af in verschillende kamers. Tegelijkertijd, zonder echo's en vertragingen. Voeg kamers toe of verwijder ze uit je groep en blijf toch synchroon afspelen.

Eenvoudig te installeren en gemakkelijk uit te breiden

Geen kennis op het gebied van techniek of draadloze verbindingen nodig. Plaats een SUB in een kamer waar je muziek wilt luisteren en maak via de gratis app verbinding met je WiFi-netwerk. De installatiesoftware van een Sonos-systeem geeft eenvoudige instructies op het scherm van elke willekeurige Sonos-controller. Met het aanraken van een paar knoppen, vul je binnen enkele minuten je huis met muziek.

Uitbreidbaar draadloos systeem 

Breid je draadloze muzieksysteem kamer voor kamer uit. Voeg meer SUB's toe in je woning en geniet van echte Multi-room muziek.

Eenvoudig te verplaatsen 

De SUB is zo klein dat je hem gemakkelijk naar je tuin, balkon of een andere kamer verplaatst. Pak hem op, steek de stekker in het stopcontact, en geniet van je favoriete muziek.

Automatische software-updates

Nieuwe functies en muziekdiensten worden automatisch en gratis geleverd via updates 

Het Sonos-systeem wordt steeds beter door nieuwe functies en muziekdiensten. Als je je muzieksysteem registreert, stuurt Sonos je automatisch berichten over software-updates. Met één druk op de knop update je systeem zichzelf.

Specificaties

 • 2 digitale klasse D-versterkers, perfect afgestemd op de speakers en de akoestische architectuur
 • Twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling speakers, voor een diep geluid. De behuizing voorkomt zoemende of trillende bijgeluiden.
 • Dubbele akoestische poorten
 • Frequentierespons tot 25 Hz.
 • DSP (Digital Signal Processing)-circuit.
 • Automatische afstelling
 • Werkt op je WiFi-thuisnetwerk met elke 802,11b/g, voor het uitzenden van een 2,4GHz-signaal geschikte router. Werkt ook op SonosNet, een met AES-codering beveiligd peer-to-peer draadloos mesh-netwerk, dat speciaal voor je Sonos-systeem is ontwikkeld om WiFi-storing te verminderen.
 • Eén ethernetpoort waarmee je de SUB op een bekabeld thuisnetwerk aan kunt sluiten.
 • Flexibele richting: kan rechtop geplaatst worden of plat worden neergelegd.


Gewicht: 16 kg
Afmetingen: 389 x 402 x 158mm

De Sonos SUB werkt met alle versterkte Sonos-apparatuur:
CONNECT:AMP/ZP120/ZP100; PLAY:5/ZonePlayer S:5; PLAY:3; PLAY:1; PLAYBAR. Werkt niet met de niet-versterkte Sonos CONNECT/ZP90/ZP80.

Wat zit er in de doos?

 • AC-netsnoer
 • garantie- en gebruikershandleiding
 • installatiehandleiding

Kijk ook eens naar

Video