Naar boven

Lowepro Pro Roller x300AW

Art.nr: Lowepro Pro Roller X300AW
De Lowepro Pro Roller X300AW is geschikt gemaakt voor vervoer door de lucht. Er is uiteraard rekening gehouden met daarbij horende extra veiligheidsoverwegingen. De introductie van de Pro Roller x-serie betekent een doorbraak voor fotografen met een zeer uitgebreide en waardevolle cameraset.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De Lowepro Pro Roller X300 AW is een zeer veelzijdige trolley die zeer geschikt is voor de reizende fotograaf met een grote uitrusting. De buitenkant van de trolley is stevig en hard waardoor hij een flinke klap kan verduren. De binnenkant van de Pro Roller X300 AW is uit de trolley te verwijderen. Zo kunt u de tas als een rugtas met u mee dragen op plekken waar de wielen weinig tot geen nut hebben. Dankzij het TSA-gekeurde slot met kabel is de trolley veilig af te sluiten en kan hij zelfs aan objecten bevestigd worden. De kans dat uw trolley in zijn geheel wordt gestolen wordt daarmee flink verkleind.

Zeeën van ruimte
De Lowepro Pro Roller X300 AW biedt ruimte aan 2 DSLR's met daarop een batterijgrip bevestigd en 10 objectieven waarbij een 600mm objectief het maximale is. Dankzij het gepatenteerde MaxFit divider systeem heeft u ook meer dan genoeg ruimte voor uw accessoires welke dankzij dit nieuwe systeem nog beter op hun plaats worden gehouden. Tevens heeft de trolley nog veel extra vakken waardoor u met gemak nog een 17" laptop kunt meenemen en heel veel accessoires zoals geheugenkaarten, accu's, filters en persoonlijke spullen.

Comfortabel vervoeren
Het meenemen van de Pro Roller X300 AW gaat zeer comfortabel door het uitschuifbare handvat en de duurzame, soepele wielen. Tevens zijn aan de boven-, en zijkant handvatten met lederen voering geplaatst waardoor u de trolley makkelijk korte afstanden kunt dragen. De Pro Roller X300 AW wordt geleverd met een regenhoes zodat u de trolley kunt beschermen tegen regen en eventueel stof.

Specificaties

  • Geschikt voor 2 DSLR's met grip, tot 10 objectieven en heel veel accessoires
  • Ruimte voor een 17" laptop
  • De binnentas is afzonderlijk te gebruiken
  • Harde buitenkant voor extra bescherming