Naar boven
42900 25900
Klik hier voor:
Apollo Deal
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Norstone Banana Plugs (Set van 4) Norstone Banana Plugs (Set van 4) Vergulde banaanpluggen voor de schone en esthetische afwerking van uw kabels 1995
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 295
Norstone B400 Speakerkabel Norstone B400 Speakerkabel 4 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495

Dali Zensor 7 Zwart (Prijs per stuk)

Art.nr: Dali Zensor 7 Zwart
Dali Zensor 7 slanke zuilspeaker in de kleur Zwart is is het paradepaardje van de Dali Zensor serie. Uitgerust met 2 krachtige 7”woodfibre woofers en 1 x 25 mm soft dome tweeter, kan de Dali Zensor 7 een goed en precies geluidsbeeld weergeven in ruime/grote kamers.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Zwart

Productinformatie

Door de Zensor serie te introduceren zal de vertrouwde en erg succesvolle Dali ‘Concept’ serie worden afgelost. Het is Dali met deze serie gelukt om een grote stap vooruit te maken.

Dankzij de voor het merk typische woodfibre wooferconussen en de 25mm soft-dome heeft de Zensor serie duidelijk geprofiteerd van de ontwikkelingen van de andere series, zoals Lektor en Ikon MKII. De Zensor 1 is daardoor een kleine luidspreker om duidelijk rekening mee te houden, terwijl vloerstaanders als de Zensor 5 en de Zensor 7 elegante verschijningen zijn met een slank aanzicht, een mooie geïntegreerde aluminium voet en een kenmerkende hoogglans baffle.

Dali meent met de Zensor serie een grotere stap vooruit te maken. Wel, dit wordt nu al bevestigd door liefhebbers, experts en niet in de laatste plaats Apollo's audio en Hi-fi specialist. Deze serie volgt dus de ‘Concept’ lijn op die jarenlang de succesvolle “instap” is geweest voor vele enthousiaste muziek liefhebbers. Lastig zou je kunnen zeggen, maar diegenen die de luidsprekers inmiddels hebben gehoord oordelen dat dit geen enkel probleem zal zijn. De vijf sterren beoordeling in WHAT HI*FI? Magazine is de eerste stille getuige daarvan.

Natuurlijk bent u altijd van harte welkom in onze winkel aan de Korte Promenade 5 in Almere. Voor advies, een gesprek met onze -eerder genoemde- audio specialist Sander, informatie en u kunt ook uw favoriete artikel bij ons komen bekijken. Bellen mag natuurlijk ook, 036-5339099. Ga naar Apollo.nl en klik op het FACEBOOK logo voor aanbiedingen, productvideo’s & nog veel méér.

Apollo bezit het certificaat THUISWINKEL WAARBORG. Dit kwaliteitskeurmerk voor veilig online kopen biedt maximale zekerheid voor u, als consument. Thuiswinkel.org is het enige web shop keurmerk ondersteund door de Consumentenbond, de onafhankelijke belangenbehartiger voor consumenten.

Apollo Almere, al méér dan 25 jaar een vertrouwd adres. Ook voor DALI (Danish Audiophile Loudspeaker Industries)luidsprekers

Specificaties

  • Type speaker   passief
  • Principe   2-weg, bassreflex
  • Frequentiebereik   40 - 26.500 Hz
  • Wisselfrequentie(s)   2.400 Hz
  • Belastbaarheid   30 - 150 watt
  • Gevoeligheid   90 dB
  • Nominale impedantie   6 ohm
  • Uitvoering   zwart
  • Afmetingen (BxHxD)   205X978X312 mm
  • Gewicht   14,9 kg