Naar boven

Flexson TV Cantilever beugel voor Sonos Playbar

Art.nr: Flexson TV Cantilever beugel voor Sonos Playbar
De Flexson cantilever beugel maakt het mogelijk dat zowel uw televisie als uw Sonos Playbar als één geheel kan worden opgehangen aan de wand.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Flexson, dé specialist in accesoires voor SONOS, heeft een oplossing voor uw SONOS Playbar om de flexibiliteit en functionaliteit van uw streaming soundbar te vergroten.

De Flexson TV Cantilever beugel voor Sonos Playbar is een hoogwaardig ontwikkeld product voor uw televisie (37 tot 55 inch) én soundbar.

De cantilever beugel maakt het mogelijk dat zowel uw televisie als uw soundbar als één geheel kan worden opgehangen aan de wand, opdat uw beeld en audio allebei een optimale en evenredige uitstraal richting krijgt.

Apollo, al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor hifi. Ook voor producten van het merk Flexson bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, hi fi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer.

U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Video