Naar boven

Flexson PLAYBAR TV montage beugel

Art.nr: Flexson PLAYBAR TV montage beugel
Flexson PLAYBAR TV montage beugel is ideaal voor een 40inch televisie of groter en zal passen op elke VESA compatibele monitor tot aan 65inch. Vanuit welke hoek u ook kijkt, SONOS PLaybar zal altijd evenredig aan uw televisie blijven zitten.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Flexson, dé specialist in accesoires voor SONOS, heeft een oplossing voor uw SONOS Playbar om de flexibiliteit en functionaliteit van uw streaming soundbar te vergroten.

Als u in het bezit bent van een SONOS PLAYBAR, weet u waarschijnlijk al wel hoe bevrijdend het geluid van uw soundbar is ten opzichte van de kleine, originele ingebouwde televsie luidsprekers.

Maar, wat te doen als u uw televisie reeds aan een (beweegbare) muurbeugel heeft bevestigd? Helaas maar waar, uw PLAYBAR blijft op z'n plek, terwijl uw televisie wel in de juiste richting kan worden afgesteld. Beeld en geluid zullen in dit geval verschillen in uitstraal richting en zal op z'n minst als onaangenaam worden ervaren. Flexson biedt u de oplossing middels de PLAYBAR TV montage beugel.

Deze geeft u de mogelijkheid om de PLAYBAR aan uw reeds in bezit zijnde beugel te bevestigen. Dus vanuit welke hoek u ook kijkt, de playbar zal altijd evenredig aan uw televisie blijven zitten voor de beste uitstraal richting en de mooiste audio weergave. De Flexson PLAYBAR/ TV montage is met precisie ontwikkeld in Groot-Brittanie, om zo mooi mogelijk aan te sluiten bij het formaat, design en de kleur van uw SONOS PLAYBAR.

De montage beugel is ideaal voor een 40inch televisie of groter en zal passen op elke VESA compatibele monitor tot aan 65inch, gebruik makend van de standaard wandmontage (met twee verticale bevestigings armen).

Let op; Het gecombineerde gewicht van uw SONOS PLAYBAR en de Flexson PLAYBAR/ TV montage is 9.5 kg, welke u moet optellen bij het gewicht van uw televisie om te kijken of het totale gewicht geschikt is voor uw reeds in bezit zijnde beugel.

Apollo, al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor hifi. Ook voor producten van het merk Flexson bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, hi fi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer.

U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Video