Naar boven

Flexson verstelbare TV stand voor Sonos Playbase Zwart

Art.nr: Flexson verstelbare TV stand voor Sonos Playbase
De Flexson verstelbare TV stand is verstelbaar, hierdoor kunt u de TV op de ideale kijkpositie zetten. Bovendien is deze geschikt voor TV’s tot 65 inch en 45kg
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Flexson verstelbare TV stand voor Sonos Playbase Zwart

Het doel van het merk Flexson is het leveren van accessoires voor uw SONOS systeem.  Dat is de aanleiding van het ontwikkelen van een verstelbare TV stand voor de SONOS Playbase ontworpen. 

Deze TV stand houdt de TV en uw SONOS Playbase stijlvol en stevig samen, waardoor de Playbase en TV naadloos worden geïntegreerd.

De standaard is verstelbaar, hierdoor kunt u de TV op de ideale kijkpositie zetten. De hoogte, diepte en de hoek kunt u volledig naar wens aanpassen. Doordat de standaard volledig te verstellen is past deze standaard in elke leefomgeving en is dit de flexibelste oplossing uw TV en Playbase.

Aangezien de standaard gemaakt is van hoogwaardig staal en aluminium is de TV standaard geschikt voor TV’s tot 65 inch en 45kg.

De Flexson verstelbare TV stand voor de SONOS Playbase is verder zeer gemakkelijk te installeren. Ook heeft deze standaard kabelbeheer om de kabels netjes weg te werken. Deze premium accessoire voor SONOS is ontworpen en gefabriceerd in het Verenigd Koninkrijk.

De Flexson verstelbare Playbase standaard is verkrijgbaar in zwart en wit zodat de standaard match bij de kleur van de Playbase.

Apollo, al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor hifi. Ook voor producten van het merk Flexson, Sonos accessoires, bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, hi fi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer.

U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

  • Flexson verstelbare TV stand voor de Playbase met draai functie
  • Stevige aluminium een hoogwaardige stalen constructie
  • Verkrijgbaar in zwart en wit om de Playbase te matchen
  • Geschikt voor 65 inch TV’s, tot een gewicht van 45kg
  • Geschikt tot VESA maat 800 x 400
  • TV in hoogte en diepte verstelbaar tot 400mm
  • Intern aanpasbare kabelmanagement
  • Alle benodigdheden voor het ophangen van de TV bijgevoegd

Video