Naar boven

Flexson PLAY:5 - Verstelbare tafelstandaard voor SONOS

Art.nr: Flexson PLAY:5 - Verstelbare tafelstandaard voor S
U kunt Flexson PLAY:5 - Verstelbare tafelstandaard voor SONOS Zwart op een bureau, tafel of kast neerzetten. Deze heeft een aluminium afwerking die perfect past bij de zwarte en witte SONOS PLAY: 5.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Met de Flexson Desk Stand voor de SONOS PLAY: 5 (tweede generatie) kunt u de luidspreker omhoog of omlaag plaatsen voor de perfecte akoestische aanpassing en optimaliseert de prestaties door het minimaliseren van de trillingen.

U kunt deze standaard van het merk Flexson op een bureau, tafel of kast neerzetten. De Flexson Desk Stand voor de SONOS PLAY: 5 is verder voorzien van anti-slip en ook anti-vibratie voeten.

De standaard wordt geleverd met een zwarte aluminium afwerking die past bij zowel de zwarte als witte uitvoering SONOS PLAY: 5.

Ook voor de Flexson PLAY:5 - Verstelbare tafelstandaard voor SONOS Zwart bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, hi fi, pasfoto’s, witgoed, TV en Sonos accessoires.

U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

  • Plaatst de SONOS PLAY: 5 (Gen 2) omhoog of omlaag voor perfecte akoestische uitlijning
  • Of de PLAY:5 laag of hoog staat met de Desk Stand altijd de perfect geluidsweergave
  • Optimaliseert speaker prestaties door het minimaliseren van trillingen
  • Aluminium constructie met zwart geanodiseerde afwerking, ontworpen om de SONOS PLAY: 5 er fraaier uit te laten zien