Naar boven

Q Acoustics Q7070Si Subwoofer White

Art.nr: Q7000Si Subwoofer White
Een ingebouwde Klasse-D versterker, 8-inch woofer driver en een maximum vermogen van 150 Watt zorgt ervoor dat deze Q Acoustics Q7070Si Subwoofer 7070Si over een zeer rijke bass beschikt.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Q Acoustics 7070Si subwoofer

Een rijke bass, mooi laag


Q 7070Si subwoofer heeft een enigszins kubistisch en rechthoekig uiterlijk. Met een afmeting van 460 x 320 x 198 millimeter behoort de 7070Si subwoofer tot het middenformaat in het segment. Met een ingebouwde Klasse-D versterker, 8-inch woofer driver en een maximum vermogen van 150 Watt beschikt de 7070Si over een rijke bass. De frequentierespons ligt tussen de 35Hz - 200kHz waardoor de subwoofer zowel hoorbaar als voelbaar mooi laag weergeeft.

Awards en prijzen


Q Acoustics wordt alom gerespecteerd en mocht al vele awards en prijzen in ontvangst nemen. Met het 7000i home cinema pack heeft deze Britse ontwikkelaar van hi-fidelity audio oplossingen zichzelf wederom overtroffen. Het geluidssysteem wordt gekenmerkt door zeer nauwkeurige geluidsweergave, krachtige dynamiek en rijke diepe bassen waar liefhebbers van muziek en home cinema naar streven.

Sterk, degelijk en functioneel – Internal firing


De MDF-behuizing van de 7070Si is stevig en oogt tegelijkertijd ook sterk. De behuizing is volledig afgesloten en binnenin bevindt zich de krachtige 200 millimeter grote bass driver. Q Acoustics maakt bewust gebruik van het afgesloten ontwerp via ‘internal firing’, waarbij de bass binnenin reflecteert tegen de stevige behuizing en vervolgens gelijkmatig in uw luisterruimte wordt verspreid via het rooster langs de voor- en bovenzijde. Design

Design


De Q Acoustics 7070Si is verkrijgbaar met een matte finish in de kleuren zwart of wit. Door de ronde hoeken krijgt de subwoofer een eleganter uiterlijk, iets wat vaak ontbreekt bij dit soort grote objecten. Daarnaast heeft u zelfs de mogelijkheid om de subwoofer aan de muur te bevestigen met behulp van een (optionele) wandbeugel. Aan de zijkant van de 7070Si sub bevindt zich een metalen klep die u kunt openen. Hieronder zijn diverse aansluitingsmogelijkheden en knoppen geplaatst met betrekking tot het volume, crossover frequentie, fasering en auto power RCA-inputs.

Over Q acoustics


Q Acoustics is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige luidsprekers en hi-fidelity audio oplossingen voor home cinema en muziek. Met deze subwoofer biedt het merk een oplossing om uw televisie en leefruimte van kwalitatief goed geluid te voorzien.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi


Ook voor het Engelse Hifi merk Q Acoustics bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Luidsprekerspecificaties
Behuizingstype Open klankkast
Behuizingsmateriaal MDF
LF-eenheden 8" driver met hoge uitslag
Belastbaarheid 150W Klasse D
Frequentie 35Hz - 200Hz
Afmetingen (H x B x D) 320 x 460 x 198(mm)
Gewicht 13.8 Kg
Vermogen 100V-240V 50/60Hz