Naar boven

Q Acoustics Q7000LRi Stereo Speakers White (prijs per stuk)

Art.nr: Q7000LRi White (prijs per stuk)
Mocht u een persoonlijk hi fi advies wensen op maat, dan staat het verkoopteam van Apollo Almere voor u klaar. Natuurlijk kunt u ons altijd even bellen op 036-5339099. Mailen kan ook! support@apollo.nl
Merk:
Levertijd:
Levering verwacht binnen 8 dagen
Wit

Productinformatie

Q Acoustics Q7000LRi Stereo Speakers White

Laat u niet misleiden door het uiterlijk van de kleine, elegante, volledig van aluminium gemaakte behuizing van dit bekroonde model. Allereerst zijn de 7000i L+R zogenaamde “breedband”-luidsprekers met echte hifi, die in staat zijn om uitstekende geluidsprestaties te leveren in een breed scala van toepassingen. Geplaatst of een plank of meubelstuk, aan de wand gemonteerd met de prachtig ontworpen geïntegreerde beugel of losstaand op de slanke, speciale, optionele vloerstandaard – de precisie van de dynamische, ultralage vervorming en het rijke driedimensionale geluid zullen u verbazen.

Combineer ze met de bijpassende 7070Si compact subwoofer zodat hun toch al indrukwekkende prestaties worden getransformeerd en beter klinken dan veel grote vloermodellen.

Een aanzienlijke verbetering ten opzichte van het meermaals bekroonde 7000 system uit 2011, is dat de nieuwe 7000i speakers beschikken over volledig nieuwe drive-eenheden met hoge uitslag, een ringradiator-tweeter en een verbeterd scheidingsfilter. Het resultaat is een luidspreker met een nog lagere vervorming, een snellere transiëntrespons en een dynamischer, zuiverder en natuurlijker geluid.

Specificaties

Behuizingstype 2-wegs gesloten behuizing
Behuizingsmateriaal Aluminium
LF-eenheden 2 x 3” lange slag (neodymium)
HF-eenheid 1” ringradiator (neodymium)
Belastbaarheid 15-100W
Gevoeligheid 85 dB @ 2,83V (vrije ruimte)
Impedantie 6 ohm
Frequentie 95Hz-20KHz
Afmetingen (H x B x D) 240 x 100 x 160 (mm)
Gewicht 1,6 kg