Naar boven

Sirui aluminium statief Universal N1004

Art.nr: Sirui aluminium statief Universal N1004
De serie Universal van Sirui munt uit in gebruiksmogelijkheden. Binnen en buiten, met alle types camera’s te gebruiken en met een perfecte balans tussen gewicht en sterkte.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Kenmerken:

  • Drie verschillende opnamestanden, plus de kopstand
  • Automatisch geveerde instelknoppen
  • Afkoppelbaar eenpootstatief (met extra plaat en polsband)
  • Omkeerbare statiefplaat (1/4 en 3/8)

 

Sterk, licht en kort

Licht van gewicht, wel te verstaan. Dankzij het ontwerp en de nauwkeurige productietechnieken zijn de verschillen in diameter van de statiefpoten niet meer dan 3 millimeter. Dat betekent dat de buizen perfect in elkaar schuiven en er maximale stabiliteit en belastbaarheid mee bereikt kan worden. Om toch de indrukwekkende werkhoogte van 169cm te kunnen behalen bij een zo kort mogelijk opgevouwen lengte van niet meer dan 42cm, beschikt de T2205x over zes segmenten. Dat is moeilijker en dus duurder om te maken, maar de Sirui technici bewijzen dat het kan.

Afkoppelbare poot

Een statief heeft drie poten en bij de Universal is er eentje afkoppelbaar: de magische eenpoot. Dankzij de standaard meegeleverde statiefplaat en polsband is deze losse poot perfect te gebruiken als eenpootstatief op die momenten dat het gebruik van een driepoot ongewenst of onmogelijk is.
 
En natuurlijk heeft ook de Universal serie de handige kopstand, waarin de benen 180 graden omhoog kunnen worden gedraaid. Bij gebruik van een balkop uit de G of K klasse, past het statief in gesloten toestand gemakkelijk in de meegeleverde draagtas