Naar boven

Sirui aluminium statief Universal N2004

Art.nr: Sirui aluminium statief Universal N2004
De serie Universal van Sirui munt uit in gebruiksmogelijkheden. Binnen en buiten, met alle types camera’s te gebruiken en met een perfecte balans tussen gewicht en sterkte.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Licht van gewicht, wel te verstaan. Dankzij het ontwerp en de nauwkeurige productietechnieken zijn de verschillen in diameter van de statiefbenen niet meer dan 3 millimeter. Dat betekent dat de buizen perfect in elkaar schuiven en er maximale stabiliteit en belastbaarheid mee bereikt kan worden.

Een statief heeft drie benen en bij de Universal is er eentje afkoppelbaar: het magische eenbeen. Dankzij de standaard meegeleverde statiefplaat en polsband is dit losse been perfect te gebruiken als eenbeenstatief op die momenten dat het gebruik van een driepoot ongewenst of onmogelijk is.

En natuurlijk heeft ook de Universal serie de handige kopstand, waarin de benen 180 graden omhoog kunnen worden gedraaid. Bij gebruik van een balkop uit de G of K klasse, past het statief in gesloten toestand gemakkelijk in de meegeleverde draagtas.