Naar boven

Sony DSC-RX100

Art.nr: DSCRX100
Van zonsopgang tot zonsondergang en alles daartussen krijgt u heldere, natuurlijke resultaten dankzij het grote ISO-bereik van 125 – 6400. U kunt de automatische ISO-modus de meest geschikte instelling laten kiezen of de gevoeligheid zelf handmatig instellen.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

 De Sony Cybershot DSC-RX100 compact camera  is gericht op de veeleisende fotograaf die zich vooral bezig houdt met onderwerpen zoals portret-, straat- of reisfotografie. Zijn compacte formaat en high-end specificaties maken dat de Sony Cybershot DSC-RX100 compact camera zich uitstekend leent om ingezet te worden als tweede camera waarbij een hoge beeldkwaliteit, zoals bij een systeem- of spiegelreflexcamera, is vereist. Door zijn kleine formaat is de Sony DSC-RX100 ideaal om altijd bij de hand te hebben.

Extra grote sensor
De DSC-RX100 compact camera is voorzien van een 1" formaat Exmor CMOS sensor met een effectieve resolutie van 20.2 megapixel. Deze sensor is door Sony zelf ontwikkeld en is ongeveer 4x groter dan de 1/2.3" sensor die in de meeste andere compact-camera's wordt toegepast. Door het grotere formaat is de sensor in staat om veel meer licht te vangen. De camera heeft een maximaal ISO-bereik van maar liefst 25.600 ISO!

Lichtsterke Carl Zeiss Vario-Sonnar T* zoomlens
Deze Sony Cybershot is voorzien van een lichtsterke Carl Zeiss Vario Sonnar T* lens met een 3.6x optisch zoombereik. De 7 afgeronde diafragmabladen zorgen voor een mooie, vloeiende onscherpe achtergrond (bokeh). Het compact ontwerp van het objectief wordt mogelijk gemaakt door toepassing van een AA (Advanced Aspherical) glaselement. De Exmor CMOS sensor en de Carl Zeiss Vario-Sonnar T* zoomlens worden aangevuld door een geoptimaliseerde beeldprocessor. Deze combinatie staat garant voor praktische toepassing van de maximale ISO van 25.600 en wordt bijgestaan door de Multi Frame Noise Reduction-functie. Deze functie moet ook bij hoge ISO-instelling zorgen voor ruisarme beelden. De krachtige beeldverwerking maakt het mogelijk om met een maximale snelheid van 10 beelden per seconde, in de hoogste resolutie, te fotograferen en een autofocus-lock van slechts 0.13 seconden.

 

Specificaties

- Een grotere beeldsensor dan de meeste compact camera's
- Een objectief van Carl Zeiss van zeer hoge kwaliteit
- Een grote draairing zorgt voor snelle toegang tot handmatige instellingen
- Een groot en helder 3.0" display
- Een kleine maar zeer stevige aluminium behuizing

Wat zit er in de doos?

- Sony AC-UD10 USB-lader
- Netsnoer
- Sony NP-BX1 li-ion 1240mAh accu
- USB-kabel
- Polsriem
- Schouderriemadapter
- Afkomstig van Sony Nederland
- Twee jaar garantie