Naar boven

Sony DSC-RX100M2

Art.nr: DSCRX100M2
Alle details kunnen met de Cyber-shot™ RX100 II stuk voor stuk haarscherp worden vastgelegd. Ervaar de extreme lichtgevoeligheid en de fraaie achtergrondvervaging, dankzij de nieuwe CMOS-sensor type 1.0 met achtergrondverlichting en F1.8-lens
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

 De krachtige Sony Cybershot DSC-RX100M2 is voorzien van een snelle beeldprocessor en een 20.2 megapixel beeldsensor met achtergrondverlichting. Deze sensortechnologie zorgt ervoor dat licht beter wordt opgevangen en uw opnamen zo weinig mogelijk ruis bevatten. Fotografeer in RAW of film in full HD kwaliteit, met de zekerheid van gedetailleerde opnames.

Gebruiksvriendelijk
Met het kantelbare 3.0" LCD display kunt u alle kanten op; maak composities en ontdek nieuwe hoeken. De automatische instelling van de Sony DSC-RX100M2 past de instellingen automatisch aan naar de situatie waar u zich in bevindt. Wilt u de instellingen liever zelf bepalen, dan stelt u met de bedieningsring soepel de belichting, het inzoomen en andere functies of effecten in. De autofocus beschikt over 25 scherpstelpunten en is snel en precies, ook als u momenten wilt vastleggen met 10 beelden per seconden.

Lichtgevoelig en uitbreidbaar
De heldere f/1.8 Carl Zeiss Vario-Sonnar T* lens vangt veel licht op en creëert natuurlijke vervagingseffecten. De DSC-RX100M2 is voorzien van een ingebouwde flitser, de ISO is instelbaar tot 12800 en de optische beeldstabilisatie zorgt ervoor dat ongewenste trillingen van de camera worden gecorrigeerd. U kunt prima fotograferen of filmen in situaties met weinig licht zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over scherpte. U kunt extra accessoires aan de camera bevestigen via de hotshoe, zoals een elektronische zoeker, een externe flitser of een stereo microfoon.

Bewerken en direct delen
De Sony Cybershot DSC-RX100M2 heeft 13 beeldeffectinstellingen waar u uit kunt kiezen. Geef uw foto's bijvoorbeeld een retro-look, pop-kleuren, een postereffect of een miniatuureffect. Met ingebouwde wifi kunt u direct alle foto's en video's uploaden en delen met uw vrienden en familie. Met Near Field Communication stuurt u de bestanden direct door naar uw smartphone of tablet door uw camera er tegenaan te houden. De gratis te downloaden Play Memories Mobile App voor Android en iOS biedt u nog meer extra functies zoals het op afstand bedienen van de DSC-RX100M2.

 

Specificaties

- 20.2 megapixel beeldsensor met achtergrondverlichting
- Fotografeer in RAW of film in full HD  kwaliteit met veel details
- De f/1.8 Carl Zeiss Vario-Sonnar T* lens creëert natuurlijke vervagingseffecten
- Maak composities en ontdek nieuwe hoeken dankzij het 3.0" kantelbare display
- Soepele bedieningsring voor het aanpassen van uw instellingen
- Vele uitbreidingsmogelijkheden dankzij de hotshoe aansluiting

Wat zit er in de doos?

- NP-BX1 accu
- Oplader
- Netsnoer
- Polsriem
- Twee riemadapters
- Micro USB-kabel
- Handleiding
- Afkomstig van Sony Nederland
- Twee jaar garantie