Naar boven
Aanbevolen
Jupio DMW- BLF19E Panasonic accu Jupio DMW- BLF19E Panasonic accu Jupio is het merk voor vervangende accu’s van uw foto- of videocamera. Een Jupio accu is technisch vergelijkbaar met de originele accu maar Jupio i... € 37,95
Sandisk SDHC 32GB Extreme Pro 95mb/sec Sandisk SDHC 32GB Extreme Pro 95mb/sec De Sandisk Extreme Pro serie is een must have voor de fotograaf of filmer die het beste wil voor zijn camera. € 34,95

Panasonic DMC-GH4 Body

Art.nr: Panasonic DMC-GH4 Body
De ultieme DSLM (Digital Single Lens Mirrorless) Camera met nieuwe AF-technologie en 4K video-opnamecapaciteit voor fotografie en video-opnames die voldoen aan de wensen van de professional.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De Panasonic DMC-GH4 systeemcamera is een geweldig krachtige hybride camera. Niet alleen maakt hij haarscherpe 16.05 megapixel foto's, maar op het moment van schrijven is dit de eerste systeemcamera die in staat is tot het maken van 4K video-opnames. De beeldsensor en snelle beeldprocessor zijn in staat om uw foto's op te slaan in zowel JPG als in RAW en uw video's kunt u maken in UHD 4K 3840 x 2160. Dit is zelfs beter dan heel veel videocamera's die momenteel beschikbaar zijn.

Micro Four Thirds
De 16.05 megapixel Digital Live MOS sensor geeft beelden van hoge kwaliteit met een hoge gevoeligheid en een snelle reactietijd. In combinatie met de quadcore Venus Engine beeldprocessor geeft dit u een enorm ISO-bereik van maximaal 25.600 en een zeer hoge resolutie en kleurreproductie. De MFT-sensor is groot genoeg voor het bieden van een mooie scherptediepte maar toch ook klein genoeg om gebruik te kunnen maken van compacte objectieven. Nog een een groot voordeel is de typische MFT lensvatting, hierdoor kunt u gebruik maken van diverse lensadapters. De beschikbare objectieven voor deze camera zijn dus legio.

SD, SDHC of SDXC met UHC-I ondersteuning
Om deze beelden goed en snel op te kunnen slaan met de DMC-GH4 maakt u het best gebruik van SD, SDHC of SDXC geheugenkaarten met UHC-I ondersteuning. Deze ondersteuning maakt dat uw opnames nog sneller dan bij de gewone Secure Media geheugenkaarten worden opgeslagen en ook sneller kunnen worden uitgelezen. Met de ingebouwde wifi en NFC connectiviteit kunt u gebruik maken van de Panasonic Image App zodat u uw mobiele apparaat kunt inzetten als afstandsbediening bij het filmen of fotograferen. Met deze App is het ook mogelijk om achteraf locatiegevens aan uw opnames toe te voegen. Als uw mobiele apparaat niet compatibel is met NFC dan kunt u de QR-code op het LCD-display scannen om snel verbinding te maken.

 

Specificaties

- Video-opnames in UHD 4K 3840 x 2160
- 16.05 beeldsensor en snelle beeldprocessor
- Wifi en NFC ondersteuning
- Magnesiumlegering body
- Micro Four Thirds lensmount
- Burstmode met tot 40 beelden per seconde

Voor u samengesteld

Panasonic DMC-GH4 Vakantiekit
Panasonic DMC-GH4 inclusief tas en extra accu
€ 1.640,00
Panasonic DMC-GH4 Accu Kit
Panasonic DMC-GH4 inclusief extra accu.
€ 1.540,00
Panasonic DMC-GH4 Starterskit
Panasonic DMC-GH4 inclusief geheugenkaart en accu.
€ 1.560,00
Panasonic DMC-GH4 All in Kit
Panasonic DMC-GH4 Inclusief geheugenkaart, tas en extra accu.
€ 1.690,00