Naar boven

Panasonic H-NS043 42.5mm F1.2 Zwart

Art.nr: H-NS043E
Micro Four Thirds 42,5 mm lens met enkelvoudige brandpuntsafstand / 85 mm (vergelijkbaar met 35 mm-camera)
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie


U bent in het bezit van een Micro Four Thirds camera en u heeft behoefte aan een lichtsterk objectief? Dan is de Panasonic Lumix G 42.5mm f/1.2 Asph een goede keuze. Het objectief heeft niet alleen zeer snel diafragma van f/1.2, maar is ook voorzien van Panasonic's optische beeldstabilisatie. De certificering door Leica staat garant voor de hoge beeldkwaliteit.

Ideaal voor portretfotografie
De Panasonic Lumix G 42.5mm f/1.2 Asph is ideaal voor portretfotografie. Het circulaire diafragma met 9 lamellen zorgt hierbij voor een mooie vervaagde achtergrond. Het objectief is bovendien voorzien van een ring voor een intuïtieve bediening van het diafragma. De optische onderdelen zijn voorzien van een speciale coating die schaduwbeelden en schittering tegengaan.

Krachtige optische beeldstabilisatie
Omdat bij portretfotografie stabiliteit van groot belang is, is het objectief voorzien van optische beeldstabilisatie. Deze stabilisatie compenseert zelfs de kleinste bewegingen maar ook langzame bewegingen waardoor u gemakkelijk prachtige heldere opnamen, zelfs bij weinig licht, kunt maken. Verder is het objectief voorzien van een soepel en stil intern scherpstelsysteem dat werkt met contrast autofocus bij zowel foto- als video-opname.

Specificaties

- Lichtsterk diafragma van f/1.2
- 9 diafragmabladen
- Hoogwaardige metalen vatting
- Intuïtieve bediening door middel van diafragmaring
- Krachtige optische beeldstabilisatie
- Contrast autofocus
- Multicoated lenselementen

Wat zit er in de doos?

- Lensdoppen
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Panasonic Nederland
- Twee jaar garantie