Naar boven

Flexson PLAY:1 - Tafelstandaard met verlichting voor SONOS wit

Art.nr: Flexson PLAY:1 - Tafelstandaard met verlichting v
Deze stijlvolle Flexson Tafelstandaard voor SONOS Play:1 beschikt over twee USB poorten om uw apparaten op te laden. Bovendien is het voorzien van een dimmer en sfeervolle verlichting.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Maak kennis met de nieuwe multifunctionele standaard van Flexson voor de Sonos Play:1 luidspreker.

Dankzij de stijlvolle Flexson Tafelstandaard heeft u muziek, geluid, en de mogelijkheid om uw apparaten op te laden. Dit is Ideaal voor slaapkamers, keukens, en het kantoor. De Flexson Tafelstandaard tilt uw Sonos Play:1 veilig van de grond waardoor deze een betere uitstraling en geluidsweergave heeft.

De standaard beschikt ook nog eens over maar liefst 2 USB poorten om al uw apparaten op te laden. De verlichting van de standaard werkt doormiddel van touch bediening met de mogelijkheid tot dimmen, zodat u ook in het donker makkelijk het licht aanzet.

De Flexson Play:1 Tafelstandaard  met verlichting wordt geleverd in zwart of wit, de standaard is volledig ontworpen in de stijl van de Sonos Play:1. De standaard is perfect te plaatsen op het aanrecht, bureau of vensterbank.

Ook voor Flexson PLAY:1 - Tafelstandaard met verlichting voor SONOS bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, hi fi, pasfoto’s, witgoed, TV en alle Sonos accessoires. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

  • Stijvolle standaard voor de Sonos Play:1, met verlichting en mogelijkheid tot opladen
  • Geeft een zacht, dimbaar licht, met touch-gevoelige bediening
  • Ideaal voor slaapkamer, keuken en overal waar je omgevingslicht nodig hebt
  • Twee USB poorten waar u alles mee kan opladen , zoals smartphones, tablets, e-readers, wearables en nog veel meer.
  • Verkrijgbaar in zwart en wit net als de Sonos Play:1