Naar boven

Flexson PLAY:3 - Tafelstandaard voor SONOS wit

Art.nr: Flexson PLAY:3 - Tafelstandaard voor SONOS wit
Door het ontwerp van Flexson PLAY:3 - Tafelstandaard komt de speaker nóg beter tot zijn recht. Door de hoek van de speaker, een reducering van de trillingen en de speaker toont ook fraaier.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

De Flexson tafelstandaard voor de SONOS Play:3 speaker is een compacte, zeer fraai ontworpen standaard.

Door dit ontwerp komt de speaker nóg beter tot zijn recht. Omdat de speaker in een hoek wordt geplaatst komt het geluid beter aan. Tevens worden de trillingen zo gereduceerd, geniet u van een mooier aangezicht en betere beleving van de SONOS Play:3.

De stijlvolle Play:3 tafelstandaard is een perfecte match voor de speaker. Omdat de standaard dezelfde breedte en lengte aanhoudt, verliest u geen ruimte door de standaard. Ideaal om te plaatsen op een tafel, nachtkastje, keukenblad en andere locaties in het huis.

Ook voor de Flexson tafelstandaard voor de SONOS Play:3 bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, hi fi, pasfoto’s, witgoed, TV en Sonos accessoires.

U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

  • De speaker wordt door de standaard beter naar de oren gericht;
  • De SONOS Play:3 wordt horizontaal geplaatst;
  • Optimaliseert de performance van de speaker door het minimaliseren van de vibraties;
  • Fraai staal gebruik;
  • In zwart en wit verkrijgbaar passende bij de SONOS play:3;
  • Past perfect op een bureau, in de keuken, slaapkamer of woonkamer.