Naar boven

Flexson CONNECT en CONNECT-amp - 19 inch lade voor SONOS

Art.nr: Flexson CONNECT en CONNECT-amp - 19 inch lade voor
Deze stevige lade is geschikt voor montage in 19 inch-racks. U plaatst meerdere AMP- en CONNECT-toestellen in een opstelling naar wens op deze plaat. Bedoeld voor professioneel gebruik van Sonos CONNECT en CONNECT:AMP.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Elke Flexson SONOS lade geschikt voor montage in 19 inch-racks. Bestemd voor Sonos Connect en Connect-Amp.

De Flexson SONOS beugels zijn gemaakt van superieure kwaliteit staal, zijn eenvoudig te monteren en zorgen voor nette kabelgeleiding. Handige haak-op montagemethode voor een eenvoudige installatie en afstelling. Stijlvol en bijpassende muurbeugels voor het SONOS hifi-systeem. 

De Flexson FLXCIRS1021 rack-lade is een bijzonder handig accessoire voor professioneel gebruik van de Sonos CONNECT en de CONNECT:AMP. Deze stevige lade is geschikt voor montage in 19 inch-racks. U plaatst meerdere AMP- en CONNECT-toestellen in een opstelling naar wens op deze plaat.

Ook voor de Flexson CONNECT en CONNECT-amp - 19 inch lade voor SONOS bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, hi fi, pasfoto’s, witgoed, TV en Sonos accessoires.

U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.