Naar boven

Q Acoustics Concept Center luidspreker Zwart

Art.nr: Q Acoustics Concept Center luidspreker Zwart
Deze Q Acoustics Concept Center 2-weg speaker beschikt over twee bass-units van 100 millimeter in diameter, levert een vermogen van 75 Watt en de gevoeligheid is 88 db.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart

Productinformatie

Q Acoustics Concept Center luidspreker

De Concept Centre is de meest essentiële luidspreker binnen de Concept-serie van het Engelse Q Acoustics en doet precies datgene wat u mag verwachten van een high-end center speaker. Namelijk het produceren van een duidelijk te onderscheiden geluidsweergave van dialogen, zang, spraak en gefluister.

Een vermogen van 75 watt

De 2-weg speaker beschikt over twee bass-units van 100 millimeter in diameter met daar tussenin een treble-unit van 25 millimeter. Het maximum vermogen van de Concept Centre is 75 Watt en de gevoeligheid is 88 decibel.

Kwalitatief zeer goed

De frequentierespons ligt tussen de 75Hz - 22kHz. Omdat het percentage van dialoog in films en series rond de 80 procent ligt, is het belangrijk dat de audioweergave van kwalitatief goede center speakers een brede spreiding van geluid leveren.

Een optimale Home cinema surround sound beleving

Q Acoustics Concept Centre speaker vormt het sleutelelement voor een optimale home cinema surround sound beleving. In combinatie met een set Concept 20 boekenplank speakers en een tweetal Concept 40 3-weg vloerstaande luidsprekers krijgen films, series en muziek het geluid zoals de makers het hebben bedoeld.

Gelcore™ behuizing

De perfecte spreiding van geluid uit de Concept Centre speaker komt niet alleen tot stand door de luidspreker drivers. Alle luidsprekers uit de Q Acoustics Concept-serie zijn namelijk voorzien van de unieke Gelcore™ technologie, waarbij de dubbele laag MDF-materiaal wordt gescheiden door een zelfklevende gel die niet uithardt of uitzet. Dit in eigen huis ontwikkelde materiaal van Q Acoustics absorbeert resonanties die voortvloeien uit de reproductie van geluid en zet de kinetische energie van deze trillingen om naar hitte. Doordat de resonanties significant worden gedempt, ontstaat er een zeer natuurlijke en ongekleurd geluid, waarbij iedere driver unit optimaal presteert.

Q Concept design

Q Acoustics heeft alle luidsprekers uit de Concept-serie voorzien van een prachtig design met een hoogwaardige afwerking. De ronde hoeken en schitterende hoogglans finish zijn kenmerkend voor de iconische Concept speakers.

Makkelijk te plaatsen

De afmetingen van de Concept Centre zijn 150 bij 198 bij 430 millimeter (H x D x B), waardoor de center speaker gemakkelijk in uw leefruimte te plaatsen is. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de Concept Centre op meerdere manieren in de ruimte te positioneren, zoals in of op uw tv-meubel.

Verder kunt u de speaker ook aan de wand bevestigen met de optionele zwevende glazen muurbeugel. Indien u de Concept Centre dicht tegen een achterwand plaatst kunt u de meegeleverde schuimen afsluiter in de achterzijde bevestigen voor een alternatieve basrespons.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor producten van het Britse Hifi merk Q acoustics bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

  • Max. belastbaarheid (in Watt) 75
  • Aanbevolen versterkervermogen (in Watt) 25 - 75
  • Nominale impedantie (in Ohm) 6
  • Gevoeligheid (in dB) 88
  • Frequentiebereik (in Hz) 75Hz - 22kHz
  • Woofer diameter (in mm) 100mm
  • Bass reflex
  • Afmetingen (B x H x D) (in mm) 430 x 150 x 198mm