Naar boven

Q Acoustics Media 2 Soundbase

Art.nr: Q Acoustics Media 2 Soundbase
Deze soundbar heeft een tweetal BMR-drivers van 58 millimeter in diameter die per stuk een vermogen hebben van 20 Watt. Dankzij de stevige constructie en behuizing kunt u TV’s met een gewicht van maximaal 25 KG bovenop de soundbase plaatsen.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Q Acoustics Media 2 Soundbase

Met een afmeting van 550 x 93 x 338 millimeter is de soundbase eenvoudig in een kast of op een plat oppervlak te plaatsen. Dankzij de stevige constructie en behuizing kunt u TV’s met een gewicht van maximaal 25 KG bovenop de soundbase plaatsen.

De Q Acoustics M2 Soundbase is de alles-in-een oplossing voor de geluidsweergave van content als films, series, games, muziek en tv-programma’s.

Prestaties


De M2 soundbase beschikt over een tweetal BMR-drivers van 58 millimeter in diameter die per stuk een vermogen hebben van 20 Watt. De Balanced Mode Radiator-technologie wordt gekenmerkt door de gelijkmatige dispersie van geluid in een straal van 180-graden en het feit dat de BMR-driver zowel hoge als middentonen produceert. Daarnaast wordt het geluid niet alleen voorwaarts gevuurd, maar ook opwaarts.

Ruimtelijk en helder


Dit resulteert in een zeer ruimtelijk en helder geluid, ongeacht waar u plaatsneemt in de luisterruimte. De lage tonen worden geproduceerd door een ovalen subwoofer van 100 bij 150 millimeter met Dual-Voice coil en een vermogen van 40 Watt. De crossover-frequentie ligt op 350 Hertz. In combinatie met de MoviEQ-modus wordt de digitale audio van uw films, games en muziek voorzien van krachtige en diepe bassen. De Q Acoustics Media 2 soundbase levert goede geluidsprestaties in elke laag en vormt een aanwinst voor ieder home cinema geluidssysteem.

Aansluitingen


Deze alles-in-een oplossing biedt een zeer stabiele geluidsweergave in de hoogst mogelijke kwaliteit dankzij Bluetooth aptX en Near Field Communication voor Android apparatuur. Aan de achterzijde is ruimte gemaakt voor een aantal aansluitingen, waaronder een optische input, Line-in L&R, 3.5 millimeter jack input en één HDMI- en USB-aansluiting. Bovendien leent de optische input zich goed voor Google Chromecast audio connectiviteit, zodat u met de Q Acoustics Media 2 ook multiroom kunt streamen.

Degelijk en een mooi design


De stevige constructie van de Q Acoustics M2 soundbase is ontworpen om TV’s met een maximum gewicht van 25 kilogram te dragen en is afgewerkt met een matzwarte behuizing. Aan de bovenzijde zijn een drietal bedieningsknoppen geplaatst voor volumeregeling en de M2 in of uit te schakelen. Aan de voorzijde zijn de speaker drivers afgedekt met een metalen grille. Met een afmeting van 550 x 93 x 338 millimeter is de soundbase ook prima te positioneren in een kast of tv-meubel.

Over Q acoustics


Q Acoustics is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige luidsprekers en hi-fidelity audio oplossingen voor home cinema en muziek. Met de Media 2 soundbase biedt het merk een alternatieve alles-in oplossing om uw televisie en leefruimte van kwalitatief goed geluid te voorzien.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi


Ook voor Q Acoustics bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Video