Naar boven

Q Acoustics M3 Soundbar

Art.nr: Q Acoustics M3 Soundbar
Q Acoustics M3 soundbar staat voor een prachtige eenvoud: het prachtige geluid wordt gecombineerd met een zeer stijlvol ontwerp. Deze compacte soundbar is volgens de Hifi specialisten van Apollo een perfecte aanvulling op uw huidige apparatuur in uw woonkamer.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Q-Acoustics M3 soundbar

De Q Acoustics M3 soundbar staat voor een prachtige eenvoud: het prachtige geluid wordt gecombineerd met een zeer stijlvol ontwerp. Deze compacte soundbar is volgens de Hifi specialisten van Apollo een perfecte aanvulling op uw huidige apparatuur in uw woonkamer. De Q Acoustics M3 soundbar is een vervolg op de eveneens succesvolle M4, maar dan slanker, extra functies zoals een HDMI-ingang en een nog duidelijker, gedetailleerder geluid. De soundbar kan overigens ook eenvoudig aan de muur worden gemonteerd indien gewenst.

Plug and play

De Q Acoustics Intelligent Pre-Amplifier (IPA) is ontworpen om als versterker naadloos te integreren met uw overige apparatuur. De M3 is een echte 'plug and play' soundbar: het enige wat u hoeft te doen is hem aan te sluiten op uw home entertainment opstelling met behulp van de HDMI ingang. 

Bluetooth  aptX draadloze connectiviteit 

Wanneer u de M3 aanzet wordt de muziekmodus standaard ingeschakeld. Door middel van de Bluetooth aptX digitale input voor draadloze connectiviteit is een gedetailleerde en dynamische geluidsweergave binnen handbereik. Ontdek subtiele lagen in de muziek die u nog niet eerder hoorde. Wanneer u de tv aanzet zorgt de M3 soundbar automatisch voor een helderheid in spraak zodat u uw favoriete praatprogramma goed kunt volgen.

Ruimtevullend geluid 

De M3 is de meest slanke en aantrekkelijke alles-in-één soundbar waarbij er geen aparte subwoofer hoeft te worden aangeschaft. Daarnaast zorgen de BMR (Balanced Mode Radiator) drivers voor een brede spreiding van het geluid en de optie MoviEQ voor het verbeteren van film soundtracks zodat er een stevigere bas klinkt. Gezien de M3 al over voldoende bas beschikt in de normale 'stereo' modus, is dat ook voldoende.

Slank ontwerp, strak en modern 

De M3 ziet er strak en modern uit en is een verbetering ten opzichte van het ontwerp van de M4. De slanke vorm is des te indrukwekkender gezien de M3 voorzien is van een geïntegreerde subwoofer.

Aansluitingen 

In tegenstelling tot de M4 is er bij de M3 een HDMI-ingang aan de achterkant opgenomen in het ontwerp. Andere aansluitingen zijn een optische ingang welke tot 24-bit/96kHz muziekbestanden kan ondersteunen, een paar analoge RCA-ingangen en een 3,5 mm-aansluiting voor het aansluiten van andere bronnen.

LED 

De LED verlichting rondom de powerknop licht op in verschillende kleuren, afhankelijk van de gebruikte input. Paars staat voor HDMI, wit voor optisch en blauw voor aptX Bluetooth. De bovenste bedieningsknoppen op de M3 zijn eveneens opnieuw ontworpen.

Afstandsbediening 

De M3 wordt geleverd met een kleine afstandsbediening. De M3 soundbar is eenvoudig in gebruik en de afstandsbediening is daarom voorzien van een basic en gebruiksvriendelijk ontwerp.

Over Q acoustics 

Q Acoustics is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige luidsprekers en hi-fidelity audio oplossingen voor home cinema en muziek.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi 

Ook voor Q Acoustics bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Video