Naar boven

Q Acoustics Q7060 subwoofer Zwart

Art.nr: Q Acoustics Q7060 subwoofer Zwart
De subwoofer van dit Britse Hifi merk levert mooi laag. Compacte en geweldig klinkende geluiden van een hoge geluidskwaliteit uit deze Q Acoustics Q7060.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart

Productinformatie

Q Acoustics Q7060 subwoofer

Veel geprezen en gewaardeerd

De geprezen en awards winnende Q 7000 serie is inmiddels een ware klassieke productlijn binnen Q Acoustics. De slanke en strak vormgegeven subwoofer 7060s behoort tot deze gewaardeerde 7000 serie.

Compact en een hoge geluidskwaliteit

De subwoofer van dit Britse Hifi merk levert mooi laag. Compacte en geweldig klinkende geluiden van een hoge geluidskwaliteit.

Krachtig vermogen ondanks het formaat

Deze 7060 is de slankste subwoofer geproduceerd door Q Acoustics met een diepte van 150mm/6inch. Bovendien kan deze subwoofer ook gebruikt worden met andere systemen dan 7000i. Door middel van een faseschakelaar kunt u verschillende kamerpositioneringen compenseren.

Ophangen

Ook bevind zich een metalen gril aan de voorzijde (onzichtbaar) om ervoor te zorgen dat zaken niet beschadigd worden aan de binnenzijde. Na beluistering bent u het met de Hifi specialisten eens, deze subwoofer biedt prachtig laag en is zeer krachtig ondanks het compacte formaat. Ook kunt u deze sub ophangen aan de muur met een optienele muurbeugel.

Groot is niet altijd beter

De makers van de 7060 zijn uitgebreid nagegaan hoe de beste prestaties tot stand konden worden gebracht met een compacte subwoofer die wel een groots geluid moet leveren.

Over Q acoustics

Q Acoustics is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige luidsprekers en hi-fidelity audio oplossingen voor home cinema en muziek. Met de 7060 subwoofer biedt het merk een oplossing om uw (leef)ruimte van mooi laag te voorzien.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor het Engelse Hifi merk Q Acoustics bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

  • Bass Unit: 200mm / 8” High-Excursion Driver
  • Materiaal behuizing MDF
  • Vermogen 150W Class-D
  • Frequency response: 35Hz - 200Hz
  • Maten (H x W x D) 324 x 480 x 150(mm) / 12.7” x 18.9” x 5.9”
  • Gewicht 11.0Kg
  • Stroom 100V-240V 50/60Hz