Naar boven

Flexson PLAY:1 - floor stand voor SONOS Zwart

Art.nr: Flexson PLAY:1 - floor stand voor SONOS Zwart
Flexson PLAY:1 - floor stand voor SONOS plaatst u op de gewenste plaats en door de hoogte ervaart u het geluid optimaal.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Flexson, biedt u de oplossing voor het plaatsen van uw PLAY:1

Floor stand Flexson voor SONOS zwart

De Flexson Play:1 standaard brengt de luidspreker op ideale luisterhoogte. Vrij van een ondergrond, hierdoor wordt de algehele weergave van uw favoriete muziek aanzienlijk verbeterd.

Home cinema bij uw thuis

De stand is ook de ideale oplossing voor de achterluidsprekers in een Sonos thuisbioscoop opstelling. U kunt bij Apollo uiteraard per stuk of per paar bestellen.

Over Flexson voor Sonos

Flexson, dé specialist in accessoires voor SONOS, biedt u de oplossing voor uw Sonos PLAY:1. Speciaal gemaakt indien u ruimte op planken of in de boekenkasten liever vrij wilt houden.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor een standaard ten behoeve van uw Sonos bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

  • Uitsparingen in boven-en onderkant voor kabelmanagement
  • Stevige, verzwaarde bodemplaat
  • Ieaal bij het gebruik van PLAY:1 als achterluidsprekers
  • Verkrijgbaar in wit en zwart.

Kijk ook eens naar