Naar boven

Flexson PLAY:1 - Verstelbare floor stand (Set van 2) voor SONOS Zwart

Art.nr: Flexson PLAY:1 - Verstelbare floor stand (Set van
Flexson PLAY:1 - Verstelbare floor stand voor SONOS plaatst u op de gewenste plaats en door de hoogte ervaart u het geluid optimaal.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Flexson, biedt u de oplossing voor het plaatsen van uw PLAY:1

Verstelbare Floor stand (Set van 2) Flexson voor SONOS zwart

Flexson verstelbare standaard voor de SONOS PLAY:1 kan variëren in hoogte van 635 mm - 1110mm (gemeten op basis van de luidspreker )

Overal te plaatsen en in hoogte verstelbaar

Deze verstelbare standaards van Sonos zijn bijvoobeeld ideaal als je met PLAY:1 luidsprekers een 5.1 surround opstelling maakt met de SONOS playbar. Deze standaard is overal te plaatsten door zijn verstelbare lengte denk hierbij bijvoorbeeld bij plaatsing achter de bank.

Stijlvol ontwerp en prachtige afwerking

De Flexson verstelbare standaard  is met precisie ontworpen van staal en aluminium , en omvat een nette kabelbeheer . De standaard  is verkrijgbaar in zwart of wit. De afwerking van de standaard is gemaakt om perfect te passen bij de SONOS luidspreker.

Over Flexson voor Sonos

Flexson, dé specialist in accessoires voor SONOS, biedt u de oplossing voor uw Sonos PLAY:1. Speciaal gemaakt als u wilt variëren ten aanzien van de hoogte.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor een standaard ten behoeve van uw Sonos bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

  • Hoogte verstelbaar van 635 mm - 1110mm aan de basis van de SONOS luidspreker
  • Net kabelbeheer
  • Zwarte of witte afwerking die overeenkomt met de SONOS PLAY:1
  • Precisie ontworpen van aluminium en staal
  • Verkrijgbaar per stuk en per set